CSU MANAGER INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
18-09-2015
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Veghel
Reacties
3
Bekeken
1185
Status
Gesloten
Referentie
9018358

Omschrijving

Algemeen

Dit is een fulltime functie die zo snel mogelijk ingevuld dient te worden. Het is voor een aantal maanden, waarschijnlijk tot 1 juni 2016. Het is zeer aannemelijk dat indien je je werk goed doet dit verlengd zal worden.

De functie

Binnen een van de grote projectenorganisaties van Royal Friesland Campina (RFC) wordt er gezocht naar een commissioning manager. Voor deze functie zijn opleiding en harde achtergrond niet van doorslaggevende factoren, het gaat er om dat de kandidaat de juiste technische kennis en ervaring heeft om dit project uit te voeren.

Op de gehele plant van DMV Veghel ligt een oude infrastructuur waarmee de industriële automatisering (IA) met elkaar kan communiceren en gecontroleerd kan worden. Het project waar het om gaat is geënt op de vervanging van een nieuw LAN om deze diverse IA (PLC, Scada en MES). De volgende stap in het project is de commissioning, inbedrijfstelling, van het nieuwe LAN. Deze volgende stap moet gemanaged worden.

In deze functie is het van belang dat iemand kennis heeft van commissioning van dit nieuwe LAN. Naast ervaring in het opleveren van een nieuwe installatie, moet dit ook met kennis en achtergrond zijn binnen IA over LAN. IA is zo breed als de techniek het zelf toe laat, maar zal voornamelijk neerkomen op PLC (S5/S7, Omron etc), Scada en MES.

De taken

Het aansturen van de migratie van Industriele Besturings Applicaties van een oud- naar een nieuw LAN (Local Area Network).

De applicaties omvatten zowel hardware PLC’s, SCADA- en MES Servers, als Applicatie Software.

Voor de migratie van de IA applicaties is inmiddels door een specialistisch contractor een studie verricht en een gedetailleerde werkomschrijving gemaakt over noodzakelijke aanpassingen (bv het wijzigen van de IP adressen in de applicaties). Deze partij zal ook deze migratie uitvoeren.

In het migratie process dienen een aantal partijen te worden betrokken en gecoordineerd; Applicatie migratie uitvoerder, de Manufacturing IT afdeling van FC die verantwoordelijk is voor gebruik en beheer van het nieuwe netwerk, de FC centrale IT afdeling (Coorporate ICT) die verantwoodelijk is voor de architectuur van het nieuwe netwerk en na ingebruikname voor Kantoor Automatiserings applicaties, de operationele afdelingen die de productieprocessen bedrijven en die hoge eisen aan storingsvrij functioneren van het machinepark stellen.

Het opleveren van de productie gerede installaties aan de gebruiks organisatie conform FC richtlijnen behoort ook tot de taken.

Ben jij de ideale kandidaat? Zorg dan dat je reageert inclusief jouw uurtarief voor maandag 21 september 2015!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  20-09-2015 23:05
  Plaats
  Den haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-09-2015 04:43
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-09-2015 11:42
  Plaats
  Best

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten