Interim Compliance Manager voor corporate service provider

Intermediair
Saro Recruitment
Geplaatst op
21-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Regio Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
721
Status
Gesloten

Omschrijving

Deze corporate service provider met vestigingen in meerdere landen heeft wereldwijd meer dan 600 medewerkers. In Nederland zit een ambitieus en gedreven team, dat zich richt op trust, corporate en fund administration.

De interim compliance officer overziet en pakt compliance gerelateerde zaken op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het reviewen van rapporten voor de DNB. Je adviseert aan (nieuwe) cliënten en implementeert nieuwe ideeën en strategieën voor verbetering van de dienstverlening. Daarnaast neem je deel aan diverse projecten voor de interne organisatie.

Jij hebt een HBO of WO- opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je hebt gedegen kennis van kennis van (Internationale) wet- en regelgeving waaronder bij voorkeur FATCA. Daarnaast heb je goede sociale- en communicatieve vaardigheden alsmede analytische vaardigheden. Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; andere talen zijn een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  21-09-2015 12:30
  Plaats
  Nederhorst den Berg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-09-2015 15:13
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten