Intermediair
Hays
Geplaatst op
21-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Brussel
Reacties
0
Bekeken
545
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant gevestigd in Brussel is Hays IT Contracting op zoek naar een ervaren Test Analyst voor een opdracht van minstens 3 maanden, mogelijk met verlenging.

  • ISTQB-certificaat

  • Ervaring met Teststrategie├źn en Testtechnieken

  • Goede kennis van zowel Nederlands als Frans

Als een Test Analyst zal je samen met je team bestaande uit analysten, developers and testers instaan voor de opvolging van o.a. betalingen en boekhouding. Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving en levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je zal instaan voor het verbeteren van verschillende processen en systemen, met een beter overzicht als gevolg.

Anderzijds zal je een analyse maken van o.a. productie problemen en hiervoor een oplossing proberen aan te reiken. Je rol zal zeer afwisselend zijn, je zal niet beperkt zijn tot je taken als tester, daarnaast zal je vaak een analyse moeten maken en nauw samenwerken met de ontwikkelaars.

Hays IT Contracting is op zoek naar een Test Analyst met minstens 3 jaar ervaring in software testing en kennis heeft van ISTQB, Tmap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Kennis van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt.

Ben jij de Test Analyst die we zoeken? Stuur dan vandaag je CV naar Hays IT Contracting Brussel.

Contact: Sanne Van Broeck

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten