Senior Actuarieel Medewerker (Actuaris)

Opdrachtgever
Advinsure B.V.
Geplaatst op
21-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
De Meern
Reacties
0
Bekeken
308
Status
Gesloten
Referentie
Aanvraagnr. 3099

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar “een actuaris” voor locatie De Meern.

Startdatum

01-10-2015

Einddatum

24-12-2015

Inzet : 36 uur

Beschrijving opdracht

De focus voor jou als ervaren professional ligt op het maken van een breed spectrum aan actuariële berekeningen en analyses voor pensioenfondsbesturen (herstelplannen, premies, grondslagen, ervaringssterfte, prognoses, Vereist eigen vermogen) en het signaleren van ontwikkelingen hierin. Daarnaast ontwikkel en test je nieuwe software volgens afgesproken processen. Verder maak je zelfstandig notities en presentaties voor (pensioenfonds)besturen en de directie van Syntrus Achmea over veel voorkomende onderwerpen in samenwerking met de actuarieel consultant die dit bij de klant brengt.

Het profiel
We zijn op zoek naar iemand die zich duidelijk herkent in onderstaande vaardigheden en competenties; - Je hebt een afgeronde studie Actuaris AAG; - Je beschikt over een WO werk- en denkniveau; - Je voldoet aan de PE normen van het Actuarieel Genootschap; - Je hebt aantoonbare ervaring met actuariële werkzaamheden voor pensioenfondsenvoor onder andere het nieuwe FTK; - Je hebt uitstekende vaardigheden in gebruik van Powerpoint, Word, VBA, Acces en Excel. Verder heb je een brede kennis van de wereld van pensioenfondsen, uitvoerders en actuariële adviesbureaus en de processen en ontwikkelingen die daarbinnen plaatsvinden. Daarnaast kan je zelfstandig goed leesbare en transparante adviezen opstellen, die aansluiten bij de klantbehoefte. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.

Jouw afdeling
Syntrus Achmea ondersteunt fondsbesturen op een breed gebied, van fiduciair advies en beheer tot de dagelijkse uitvoering. Die uiteenlopende disciplines zijn ondergebracht in verschillende bedrijfsonderdelen. De sector Advies & Financiën adviseert onze klanten over belangrijke onderwerpen die aan de bestuurstafel ter sprake komen: van risicomanagement en governance tot de opzet van het nieuwe pensioencontract en pensioencommunicatie. De afdeling ALM & Actuarieel Advies ondersteunt pensioenfondsen bij het opstellen van ALM-analyses en het geven van actuarieel advies.

Graag zien wij relevante CV’s zo snel mogelijk tegemoet, waarbij ook wordt aangegeven wanneer je beschikbaar bent en worden wij graag geïnformeerd over de vakantieplanning.

Met vriendelijke groet,
Advinsure BV

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten