Applicatiebeheercoördinator (2 FTE)

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
401
Status
Gesloten

Omschrijving

Omschrijving
Applicatiebeheercoördinator (2 FTE)

Binnen Software Ontwikkeling is het beheer van een 10 tal producten belegd binnen 1 applicatiebeheerteam. Het applicatiebeheer omvat het reactief en proactief in stand houden van bestaande functionaliteit en koppelingen van deze producten met interne en externe (ketenpartners) systemen. Analyseren van verstoringen in (de ketens van) producten en het ondersteunen van andere oplosgroepen (software ontwikkeling, technisch beheer, ...) bij het oplossen van deze verstoringen, zijn onderdeel van de werkzaamheden. Voor een aantal producten wordt er middels stand-by diensten verwacht dat er 24x7 oproepbaarheid is voor verstoringen met hoge prioriteit.

De opdracht is onderdeel van 3 uitvragen voor in totaal 8 FTE (2 coördinatoren, 3 senior applicatiebeheerders en 3 medior applicatiebeheerders). De personen zullen nauw met elkaar moeten samenwerken en inzet (waaronder piket en verlof) met elkaar moeten afstemmen. De 8 personen zijn er samen verantwoordelijk voor dat de continuiteit van het applicatiebeheer is gewaarborgd.

De specifieke opdracht onder deze uitvraag omvat het coördineren van de activiteiten van het beheerteam maar ook het daadwerkelijk uitvoeren van applicatiebeheer.

Doelstelling
Continuering van het basis applicatiebeheer voor meerdere producten.

Verantwoordelijkheden
Coördineren en uitvoeren van applicatiebeheer

Vakmatige taken
Planning van beheeractiviteiten en verzorgen voor roosters regulier beheer en piket.
Verzorgen managementrapportages
Identificeren beperkingen applicatiebeheer resources (team, omgevingen, etc) en formuleren verbetervoorstellen
Verzorgen continuïteit applicatiebeheerteam
Uitvoeren applicatiebeheer op 1 of meerdere producten
Meedraaien 24x7 stand-by diensten. Aangezien het applicatiebeheerteam 8 personen groot is moet er per persoon tussen de 6 en 7 weken opjaarbasis stand-by gedraaid worden.

Leidinggevende taken
Aansturen applicatiebeheerteam
Monitoren en erop sturen dat persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten en ambities van de teamleden passen bij de werkzaamheden binnen het applicatiebeheerteam

Overige teamleden van het applicatiebeheerteam. Gebruikers binnen de organisatie en medewerkers van alle oplosgroepen binnen de Dienst ICT bij analyse en oplossen van operationele problemen. Daarnaast contacten met applicatiebeheerders van ketenpartner-systemen en externe leveranciers beheerde applicaties.

Opleiding
Een afgeronde HBO /WO opleiding is een wens

Werkervaring/Eis
Minimaal 2 jaar relevante aantoonbare ervaring als Applicatiebeheerder opgedaan in de afgelopen 5 jaren.

Wensen
Minimaal 1 jaar aantoonbare relevante werkervaring opgedaan als Teamcoördinator van een applicatiebeheerteam in de afgelopen 3 jaren.
Minimaal 2 jaar relevante aantoonbare ervaring met JAVA ontwikkeling opgedaan in de afgelopen 5 jaren.
Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met SQL op Oracle database omgevingen opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
Aantoonbare werkervaring met uitvoerende processen volgens de definitie van ASL.

Competenties
Er wordt verwacht dat de kandidaat de intentie en verwachting heeft om voor langere tijd in deze rol te werken. Verder verwachten we een flexibele en leergierige opstelling en een doorzettersmentaliteit. Tenslotte beschikt de kandidaat over goede communicatieve vaardigheden en is een teamplayer.

Locatie

regio Utrecht

uren

32 - 36 uur per week

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

31-05-2016

Deadline

27-09-2015 17:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten