Beleidsmedewerker / -specialist onderwijshuisvesting

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
158
Status
Gesloten
Referentie
BCFHI266

Omschrijving

De komende maanden moet er in Lelystad weer het Integraal onderwijs HuisvestingsPlan 2016 opgesteld worden. Het plan moet in januari 2016 gereed zijn. Daarnaast zijn wij bezig om een meerjaren visie op de huisvesting van primair onderwijs in de stad. Hiervoor zoeken wij een specialist met ruimte ervaring op dit terrein die het plan in samenspraak met het onderwijs gaat opstellen. Daarnaast zal de medewerker die wij zoeken de vraagbaak zijn. Deze vragen komen vanuit de politiek, de organisatie en van de betrokken partners. Zo toets je aanvragen voor huisvestingsvoorzieningen, voert overleg met schoolbesturen en andere betrokken partijen en adviseert het college en de raad hierover. Goede kennis van wet en regelgeving op het gebied van onderwijshuisvesting is gezien de functie een duidelijke voorwaarde.
Het betreft een tijdelijke vervanging ivm ziekte. Je maakt onderdeel uit van het cluster Onderwijs en Arbeidsmarkt van de afdeling Beleid en je werkt samen met een beleidsadviseur onderwijshuisvesting en de collega’s van team Gebouwenbeheer. De afdeling Beleid ontwikkelt ten behoeve van het college en de raad op professionele wijze integraal beleid in lokaal perspectief. In het cluster Onderwijs en Arbeidsmarkt zijn beleidsvelden ondergebracht die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van voorschool tot arbeidsmarkt van inwoners van Lelystad. Het bieden van adequate en passende onderwijshuisvesting wordt door de gemeente als belangrijke voorwaarde gezien voor de ontwikkeling van de leerlingen.

Kandidaatomschrijving
Wij zoeken iemand die in staat is om snel de verschillende voorkomende werkzaamheden op benoemd terrein te vervullen. Dit gebeurt in overleg met betrokken collega’s. Voorwaarde is dat kandidaat beschikt over gedegen ervaring en kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van onderwijshuisvesting. Naast inhoudelijke kennis verwachten we dat je goed in staat bent om vanuit de gemeentelijke verantwoordelijkheid overleg met externe maatschappelijke partners te voeren. Ervaring met het werken in een omgeving met bestuurlijke belangen is een belangrijke voorwaarde. Dit betekent dat je in staat bent om met verschillende partijen samen te werken en goed om kan gaat met verschillende –vaak tegengestelde- belangen. Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding met ervaring in een soortgelijke functie.

Eisen
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding. Werkervaring onderwijs HuisvestingsPlan
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, met het opstellen van een integraal onderwijs HuisvestingsPlan.
Referentie vereist
Werkervaring onderwijsbesturen
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, met het samenwerken met onderwijsbesturen.
Referentie vereist

Aanvang opdracht

7-10-2015

Voltooiing opdracht

31-12-2015

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Lelystad

Vakgebied

Onderwijs, Wetenschap & Cultuur

Uren

16 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten