Projectleider Spoorcorridor Leiden-Utrecht

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
197
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

medio oktober

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32 uur

Sluitingsdatum

01-10-2015 om 10:00 uur

Bij de spoorcorridor Leiden-Utrecht is behoefte aan een projectleider voor het managen van de voorbereidingsfase. Momenteel is voor dit project een schetsontwerp gereed. De volgende fase omvat het wijzigen van bestemmingsplannen en onderliggende conditionerende onderzoeken en het opstellen van een voorontwerp door Prorail. Daarnaast wordt gestart met het voorontwerp van de stationsomgeving voor de nieuwe stations gezamenlijk met- en door de betreffende gemeenten.

Werkzaamheden

Aansturing van de door Prorail te leveren conditionerende onderzoeken en voorontwerp van de te nemen spoormaatregelen op Leiden – Utrecht.

Het opleveren van realisatie-overeenkomsten met Prorail voor de realisatie van de spooronderdelen en het opleveren van realisatie-overeenkomsten met de Gemeenten Alphen aan den Rijn, Zoeterwoude en Bodegraven voor de stationsomgeving.

Het leveren van operationeel omgevingsmanagement voor de spoorcorridor Leiden – Utrecht.

Het begeleiden van het door de gemeente te leveren ontwerp voor de nieuwe stationsomgevingen.

Het leveren van inhoudelijke input voor ambtelijke driehoeksoverleggen (Prorail/NS/PZH) en bestuurlijk overleg

Het leveren van kwartaal GROTICK voortgangsrapportage (VGR) volgens PZH format

Het opleveren van een geactualiseerd projectdossier in provinciale documentbeheersysteem (IDMS) voor de duur van de opdracht.

Functie eisen

Brede kennis van het betreffende beleidsterrein verkeer en vervoer en van relevante aanverwante beleidsterreinen (Knockout);
HBO of WO werk/denkniveau (Knockout);
Minimaal 10 jaar werkervaring als projectleider op het gebied van verkeer en vervoer in de voorbereidingsfase (Knockout); ervaring met Prorail is een Pré;
Kennis van- en ervaring met het functioneren van openbaar bestuur en de daarmee samenhangende besluitvormingscircuits (Knockout);
De in te zetten kandidaat heeft minimaal 4 vergelijkbare projecten met goed resultaat gemanaged (Knockout).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten