Server-Netwerkbeheerder DOWRi

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

5-10-2015

Einddatum

1-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

28-9-2015 om 10:00 uur

Ten behoeve van een tijdelijke vervanging van onze Windows serverbeheerders zijn we op zoek naar een Windows- serverbeheerder (MCSA/MCSE). Het liefst met kennis van SharePoint en/of Exchange. De werkzaamheden bevatten onder andere:

Dagelijkse controles Windows-servers
Incidenten oplossen
Dagelijkse ondersteuning op technisch serverbeheer (indien nodig)
Het team Server-Netwerkbeer voert het beheer uit op de servers en het netwerk voor de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte.

Aangezien we ook een aantal specifieke klussen hebben, buiten het dagelijkse beheer om zijn we op zoek naar een bedrijf die ons breed kan ondersteunen in zowel de Microsoft-omgeving, Cisco-omgeving als onze VMware-omgeving.

Indien de aangeboden persoon (personen) voldoet aan de wensen en eisen, wordt gekeken of deze persoon (personen) kan meedraaien (zelf uitvoeren van de volgende klussen:
Traagheid VDI omgeving (analyseren, snifferen en kennis hebben van VMware View)
Ontwerp maken en implementeren van een beheerde (virtuele)werkplek ten behoeve functioneel beheerders en medewerkers van team ICT met beperkte autorisatie binnen de Active Directory (Delegation of Controll.
Je werkt op de locatie Leeuwenbrug 85 in Deventer. In het vierde kwartaal 2015 verhuizen we naar het nieuwe Stadskantoor in Deventer aan Grote Kerkhof 1. De omgeving die door ICT DOWRi wordt beheerd voor de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte telt zo’n 1300 werkplekken en 1600 gebruikers.

Functie eisen 

Eisen

Certificering MCSA en/ of MCSE.
Certificering Cisco CCNA.
Minimaal 1,5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar. met VMware-virtuele omgevingen.

Wensen

Minimaal 1,5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met Sharepoint en Exhange.
Sterke affiniteit met hardware.
Kent de trends en ontwikkelingen in de sector.
Je vindt het leuk om in teamverband te werken, bent open naar je collega’s, gaat constructief om met feedback en durft die ook zelf te geven. Je bent in staat om je kennis te delen met het huidige team. Je bent een enthousiaste, flexibele en gemotiveerde persoonlijkheid en hebt plezier in je werk. Je bent analytisch, flexibel, pro-actief en accuraat.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten