Medior Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
25
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

31-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36 uur

Sluitingsdatum

29-09-2015 om 10:00 uur

Binnen Software Ontwikkeling is het beheer van een 10 tal producten belegd binnen 1 applicatiebeheerteam. Het applicatiebeheer omvat het reactief en proactief in stand houden van bestaande functionaliteit en koppelingen van deze producten met interne en externe (ketenpartners) systemen. Analyseren van verstoringen in (de ketens van) producten en het ondersteunen van andere oplosgroepen (software ontwikkeling, technisch beheer, ...) bij het oplossen van deze verstoringen, zijn onderdeel van de werkzaamheden. Voor een aantal producten wordt er middels stand-by diensten verwacht dat er 24x7 oproepbaarheid is voor verstoringen met hoge prioriteit.

De opdracht is onderdeel van 3 uitvragen voor in totaal 8 FTE (2 co├Ârdinatoren, 3 senior applicatiebeheerders en 3 medior applicatiebeheerders). De personen zullen nauw met elkaar moeten samenwerken en inzet (waaronder piket en verlof) met elkaar moeten afstemmen. De 8 personen zijn er samen verantwoordelijk voor dat de continu├»teit van het applicatiebeheer is gewaarborgd.

Doelstelling

Continuering van het basis applicatiebeheer voor meerdere producten.

Verantwoordelijkheden

Uitvoeren van applicatiebeheer.

Vakmatige taken

Uitvoeren applicatiebeheer op 1 of meerdere producten
Meedraaien 24x7 stand-by diensten. Aangezien het applicatiebeheerteam 8 personen groot is moet er per persoon tussen de 6 en 7 weken op jaarbasis stand-by gedraaid worden.

Functie eisen

Eisen

Minimaal 1 jaar relevante aantoonbare ervaring als Applicatiebeheerder opgedaan in de afgelopen 3 jaren.

Wensen

Een afgeronde HBO / WO opleiding is een wens

Minimaal 1 jaar relevante aantoonbare ervaring met JAVA ontwikkeling opgedaan in de afgelopen 3 jaren.

Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met SQL op Oracle database omgevingen opgedaan in de afgelopen 3 jaar.

Aantoonbare werkervaring met uitvoerende processen volgens de definitie van ASL.

Aantoonbare werkervaring binnen de politieorganisatie in de afgelopen 5 jaren.

Competenties

Er wordt verwacht dat de kandidaat de intentie en verwachting heeft om voor langere tijd in deze rol te werken. Verder verwachten we een flexibele en leergierige opstelling en een doorzettersmentaliteit. Tenslotte beschikt de kandidaat over goede communicatieve vaardigheden en is een teamplayer.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten