Werkplekbeheerder DOWRi

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving 

Startdatum

5-10-2015

Einddatum

1-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-9-2015 om 10:00 uur

Het team Werkplekbeheer verzorgt de software op FATclients, thinclients (virtuele werkplekken op basis van VMware Horizon View) en laptops voor de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte.

De gemeente Deventer verhuist binnenkort naar het nieuwe stadskantoor. Daarvoor moet ook op ICT-gebied nog het nodige worden gedaan. Er zijn een aantal grotere en kleinere projecten die uitgevoerd moeten worden. Jouw rol zal bestaan uit het meewerken in deze projecten en daarnaast het dagelijks beheer en oplossen van incidenten oppakken.

Je werkt op de locatie Leeuwenbrug 85 in Deventer. In het vierde kwartaal 2015 verhuizen we naar het nieuwe Stadskantoor in Deventer aan Grote Kerkhof 1. De omgeving die door ICT DOWRi wordt beheerd voor de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte telt zo’n 1300 werkplekken en 1600 gebruikers.

Functie eisen 
Minimaal 1,5 jaar werkervaring,opgedaan in de afgelopen 5 jaar met APP V 5.0 én RES Workspace Manager 2012 of hoger én VM Ware Horizon View (eis).

Kennis van en/of werkervaring met één of meerdere van de volgende applicaties

  • Vendor MSI-packages

  • Wise Package Studio

  • InstallShield AdminStudio - MSI - MST.

Je hebt praktijkervaring in soortgelijke omgevingen.
Je hebt ruime kennis van en ervaring met MS Active Directory / GPO.
Je hebt ervaring met beheer op Windows 2008-serveromgevingen.
Je hebt ruime kennis en ervaring met het VDI concept
Je hebt ruime kennis en ervaring met VMWare Horizon View, MS SCCM, MS AppV 5, RES Workspace Manager, alsmede Deployment / MDT / OS /Drivers.
Je hebt kennis en relevante ervaring met scripttalen, zoals VBscript en Powershell
Je hebt sterke affiniteit met hardware.
Je kent de trends en ontwikkelingen in de sector.
Je bent analytisch, flexibel en accuraat.
Je vindt het leuk om in teamverband te werken, bent open naar je collega’s, gaat constructief om met feedback en durft die ook zelf te geven.
Je hebt een pro-actieve houding.
Je bent in staat om je kennis te delen met het huidige team.
Je bent een enthousiaste, flexibele en gemotiveerde persoonlijkheid en hebt plezier in je werk.
Over Matchd 
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten