SR Dev Engineer Cobol

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
220
Status
Gesloten
Referentie
30151155

Omschrijving

Standard hours / week36
Number of Openings 1
Primary Location Gld-Arnhem
Target Start Date 05-Oct-15
Target End Date 31-Dec-15

Description
Onze sterke positie in IT helpen uitbouwen

Als Application Developer (Dev Engineer) bij ons ontwerp, ontwikkel en ondersteun je veelal complexe applicatie oplossingen met als doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van (interne) klanten. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen van functionaliteiten die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening van ons bedrijf aan haar klanten.

Je wordt ingezet voor het Core Bank programma binnen de organisatie waarbij je applicaties ontwikkelt ten behoeve van het Core Bank programma (fase 3)

Jouw werkomgeving
Als Application Developer werk je voor tijdelijke duur binnen het Core Bank programma met de standplaats Arnhem en met de bereidheid om regelmatig naar Amsterdam af te reizen.

Omdat we binnen IT snel de veiligste en meest betrouwbare applicaties ontwikkelen volgens de Agile-Scrum methodiek en op basis van Continuous Delivery Engineer Practices vindt er bovendien continu uitwisseling plaats met andere teams. Dit zorgt voor veel dynamiek en energie in je werk. DevOps Teams zijn teams die voor een periode van tenminste 12 maanden samen werken aan het ontwikkelen en beheren van 1 of meerdere applicaties. Met jouw team werk je aan projecten met de duur van tenminste een jaar. Bij ons staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. IT is hierin een bepalende factor.

Wij zoeken: een gedreven en analytische Application Developer (ervaren Cobol ontwikkelaar) die in teamverband de beste resultaten wil behalen.

Jij bent iemand die in teamverband altijd tot de beste resultaten wil komen. Je bent in staat om wensen en behoeftes van gebruikers snel te analyseren en beschikt over de technische vaardigheden om de meest veilige en betrouwbare applicaties te ontwikkelen. Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk voor het doel dat je samen met je team nastreeft, je neemt daar waar nodig het voortouw om je directe collega’s te helpen om het gezamenlijke doel te bereiken en je beschikt over de sociale vaardigheden om deze rol ook te kunnen vervullen.

Daarnaast heb je

•Academisch werk- en denk niveau
•Minimaal 5 jaar ervaring als Cobol ontwikkelaar op ZOS

Kennis van

•Cobol
•DB2
•CICS
•Endevor
•Rochade en Loadrunner

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor donderdag 24 september 10:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten