Systeemspecialist Windows x2

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
387
Status
Gesloten
Referentie
30151156

Omschrijving

Systeemspecialist Windows 2x

Standplaats
Amsterdam

Startdatum
15-12-2015

Einddatum
15-07-2016

Optie tot verlenging
Ja, in overleg

Uren per week
36

Opdracht omschrijving
De Dienst ICT focust zich op het gehele spectrum van ICT-diensten. Met zo’n 1600 medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlandse organisatie op het gebied van ICT. Onder de Dienst ICT vallen vijf sectoren, Programma, Project- en Interim management, Ontwikkeling, ICT ondersteuning, Meldkamer Diensten Centrum en Levering.

De sector Levering installeert, exploiteert, beheert en ondersteunt het gebruik van applicaties, producten, deelsystemen, datacommunicatienetwerken en infrastructuur.

Doelstelling
Deze sector zorgt voor het in stand houden van de technische basisvoorzieningen (infrastructuur, servers, storage en netwerk). Ook doet ze het technische applicatiebeheer en de exploitatie van de ontwikkel-, test- en acceptatieomgevingen.Het competence center Hosting is een onderdeel van sector Levering.

Verantwoordelijkheden
De kandidaat is samen met anderen verantwoordelijk voor het operationeel houden van de omgeving.

Vakmatige taken
Alle activiteiten zoals die bij systeembeheer op hoog niveau horen, zoals systeemonderhoud, het aanbrengen van patches/updates, het doorvoeren van changes, het oplossen van storingen, het maken/bijwerken van documentatie etc.

Contacten
Intern met collega's binnen Windows, maar ook oplosgroepen zoals Datacenter, Storage, Unix, DBA, Netwerken en Telefonie. Daarnaast de contacten met de afnemers van de diensten en ander afdelingen als Change Managemant en IM.

Opleiding
•Een afgeronde erkende MBO opleiding richting IT is een eis.
•Een afgeronde erkende MCSA 2008 of 2012 is een certificering is een eis.
•Een afgeronde erkende MCSE 2008 / 2012 certificering is een wens
•Een afgeronde erkende Citrix Certified Administrator certificering is een wens.
•Een afgeronde erkende VM Ware certificering is een wens.

Werkervaring
•minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Systeembeheerder/specialist op het gebied van Windows binnen een grote organisatie (meer dan 1.000 gebruikers) in de afgelopen 4 jaar is een eis;
•Minimaal 1 jaar aantoonbare opgedane werk ervaring met Windows 2008 en 2012 is een eis;
•Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Citrix is een eis;
•kennis van en ervaring met ITIL in de afgelopen 4 jaar is een wens.
•Aantoonbare werkervaring VMWare, AppV, Altiris, IIS, Powerfuse en/of Lancrypt is een wens.

Competenties

Je beschikt over de volgende competenties

Sterke pioniersmentaliteit.

Planning / Afspraken
Intake gesprekken
data volgen

Terugkoppeling offertes: 09-10-2015

Toelichting gunning
Sortering
Sorteer op prijs / kwaliteit verhouding

Gewicht van prijs

5 %

Gewicht van kwaliteit

95 %

Uitleg gunningscriteria
Top
Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100, maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )

CV
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld en bij voorkeur in PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. Inhuurdesk behoudt zich het recht voor om aanbiedingen terzijde te leggen indien er overmatig veel taal- en/of spelfouten in het CV en/of referentie voorkomen. In het CV dient ten aller tijden een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template. Maakt u geen gebruik van bijgevoegd template zal uw bieding terzijde worden gelegd. Inhuurdesk behoudt zich het recht voor om aanbiedingen terzijde te leggen indien de kandidaat in de afgelopen zes maanden reeds eerder op een intakegesprek bij de Inhuurdesk is geweest voor dezelfde of een vergelijkbare functie en hieruit is gebleken dat de kandidaat onvoldoende geschikt is geweest.

Referenties
Onder een referentie verstaan wij een overzichtelijke omschrijving van minimaal één (kern)competentie in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week, de betreffende competentie omschreven volgens de STAR-methode (Situatie, Taak, Actie, Resultaat). Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever, hetgeen in zijn algemeenheid alleen zal gebeuren als de kandidaat in aanmerking komt voor een gesprek.

Opleidingen en diploma's
Indien bij de selectiecriteria gevraagd wordt naar afgeronde opleidingen, dan dienen kandidaten een kopie diploma en/of certificaat toe te voegen aan de aanvraag. De originele gewaarmerkte diploma's en/of certificaten moeten tijdens een intakegesprek (uiteraard alleen in het geval een kandidaat wordt uitgenodigd) ter kennisgeving kunnen worden aangetoond. Kunnen kandidaten dit niet aantonen (op het moment dat hierom wordt gevraagd), dan is definitieve afwijzing het gevolg.

Geheimhoudingsverklaring
De kandidaat dient uiterlijk bij het bevestigen van het intakegesprek een ondertekende versie van de geheimhoudingsverklaring te kunnen overhandigen.

Screening
De definitieve gunning kan pas worden toegekend zodra de geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. De screening neemt enige tijd in beslag. U dient hier rekening mee te houden. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 15-12-2015 (of indien mogelijk zoveel eerder als de screening akkoord is) tot en met 15-7-2016 voor 36 uur per week.
Het contract kan optioneel worden verlengd.

De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van het kandidaten onderzoek. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Geheimhoudingsverklaring
Met het selecteren van de geheimhoudingsverklaring verklaart u dat de kandidaat deze gelezen en ondertekend heeft en uiterlijk kan toezenden bij het bevestigen van het intakegesprek.

Inhoudelijke CV eisen
U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen. Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dient u, indien van toepassing, bij alle eisen en wensen de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en wensen ZAL leiden tot uitsluiting.

Sjabloon : CV template IT 1.2.doc

Vul het Template Referentie (kern)competenties in voor het aanleveren van minimaal één referentie (niet ouder dan 5 jaar), aan de hand van de weergegeven (kern)competenties in de aanvraag te weten:
Sterke Pioniersmentaliteit.
Verwijzing naar referenties die staan vermeld in het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en wensen ZAL leiden tot uitsluiting.

Sjabloon : Template Referentie (kern)competenties versie 1.4.doc

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Systeembeheerder/specialist op het gebied van Windows binnen een grote organisatie (meer dan 1.000 gebruikers) in de afgelopen 4 jaar is een eis. Dit moet duidelijk blijken uit/ benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Minimaal 1 jaar aantoonbare opgedane werkervaring met Windows 2008 en 2012 is een eis. Dit moet duidelijk blijken uit/ benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Citrix is een eis. Dit moet duidelijk blijken uit/ benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Een afgeronde erkende MCSA 2008 of 2012 is een certificering is een eis.U dient een kopie van het behaalde examen diploma/certificaat toe te voegen aan de bieding.

Een afgeronde erkende MBO opleiding richting IT is een eis. U dient een kopie van het behaalde examen diploma toe te voegen aan de bieding.

Inhoudelijke CV wensen
15 %
Aantoonbare werkervaring met Altiris, IIS, Powerfuse en/of Lancrypt is een wens Dit moet duidelijk blijken uit/ benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Puntverdeling

Per item, 1 punt.
15 %
Een afgeronde erkende MCSE 2008 / 2012 certificering is een wens.
U dient een kopie van het behaalde examen diploma/certificaat toe te voegen aan de bieding.

Puntverdeling

Bij MCSE 2008 3/5
Bij MCSE 2012 5/5
15 %
Een afgeronde erkende Citrix Certified Administrator certificering is een wens.
U dient een kopie van het behaalde examen diploma/certificaat toe te voegen aan de bieding.
15 %
Een afgeronde erkende VM Ware certificering is een wens. U dient een kopie van het behaalde examen diploma/certificaat toe te voegen aan de bieding.
15 %
Kennis van en ervaring met ITIL in de afgelopen 4 jaar is een wens. Dit moet duidelijk blijken uit/ benoemd zijn in het CV van de kandidaat.
15 %
Aantoonbare opgedane werkervaring met VM Ware is een wens. Dit moet duidelijk blijken uit/ benoemd zijn in het CV van de kandidaat.
10 %
Aantoonbare werkervaring met AppV is een wens. Dit moet duidelijk blijken uit/ benoemd zijn in het CV van de kandidaat.

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor zondag 27 september

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  22-09-2015 14:02
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-09-2015 15:28
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten