Engineer Werktuigbouwkunde

Opdrachtgever
Ventura Professionals
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
1
Bekeken
155
Status
Gesloten
Referentie
1509027

Afrondingstoelichting

Geselecteerde kandidaten zijn geïnformeerd en aan de opdrachtgever voorgesteld. Bedankt voor uw reactie indien u niet geselecteerd bent. Ik wens u veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht.

Met vriendelijke groet,

Rob Agterhof
Ventura Professionals
venturaprofs@me.com
www.ikbeninterim.nl


Omschrijving

Opdrachtomschrijving

Wat ga je doen?
In de rol Engineer Werktuigbouw bij bedrijfsonderdeel Componentenbedrijf begeleidt, ondersteunt en adviseert je collega’s en ben je verantwoordelijk voor de opstelling, toetsing en inhoudelijke vrijgave van technische werkdocumenten op de afdeling Engineering. Je begeleidt en adviseert de technische aspecten van productie en onderhoud aan componenten. Dit betekent dat je bezig zult zijn met het uitvoeren van technische ondersteuning en uitwerking van revisie en reparatie werkzaamheden op werktuigbouwkundig gebied. Tevens werk je continu aan het opbouwen van diepgaande kennis in de werktuigbouw en wordt je geacht op de hoogte te blijven van technische innovaties of ontwikkelingen. Deze kennis gebruik je in de ondersteuning van collega’s en vertaal je naar processen binnen de organisatie. Op deze wijze geef je vakinhoudelijke begeleiding aan componenten-opdrachten en revisieprojecten. Daarnaast zal je het management ten aanzien van verbeteringen in kwaliteit van componenten en productie, maar ook productiemiddelen als testapparaten en proefstanden, adviseren en hierover voorstellen doen.

Kandidaatomschrijving

Waar ben je goed in?
Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over minimaal HBO opleiding Werktuigbouwkunde. Je bent in staat zowel mondeling als schriftelijk over technische onderwerpen te communiceren, ook in de Engelse en Duitse taal. Je bent gewend om in een productieomgeving te werken en je beschikt over kennis van productiemiddelen en productieprocessen en onderhoudssystematiek. Daarnaast als je bekend bent met risicoanalyse, bijvoorbeeld FMEA, is dit uiteraard een pre.
Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door samenwerken, discipline, integriteit, een hands-on mentaliteit en flexibiliteit. Je bent praktisch ingesteld, doortastend, nieuwsgierig, initiatiefrijk, leergierig en beschikt over goed ontwikkelde analytische vaardigheden. Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen, waardoor je monteurs, managers en (externe) klanten goed te woord kan staan.
Je hebt veel interesse in techniek en bent graag een significant deel van je tijd bezig met het opdoen en het delen van kennis met als doel constant te blijven verbeteren altijd in samenwerking met productie.

Start

02 – 11 – 2015

Eind

28 – 03 - 2016

Met optie tot verlenging

Aantal uur per week: 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    23-09-2015 20:08
    Plaats
    BA

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten