Engineer Werktuigbouwkunde

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Berkel-Enschot
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten
Referentie
BCNS13444

Omschrijving

Wat ga je doen?
In de rol Engineer Werktuigbouw bij bedrijfsonderdeel NedTrain Componentenbedrijf begeleidt, ondersteunt en adviseert je collega’s en ben je verantwoordelijk voor de opstelling, toetsing en inhoudelijke vrijgave van technische werkdocumenten op de afdeling Engineering. Je begeleidt en adviseert de technische aspecten van productie en onderhoud aan componenten. Dit betekent dat je bezig zult zijn met het uitvoeren van technische ondersteuning en uitwerking van revisie en reparatie werkzaamheden op werktuigbouwkundig gebied. Tevens werk je continu aan het opbouwen van diepgaande kennis in de werktuigbouw en wordt je geacht op de hoogte te blijven van technische innovaties of ontwikkelingen. Deze kennis gebruik je in de ondersteuning van collega’s en vertaal je naar processen binnen NedTrain. Op deze wijze geef je vakinhoudelijke begeleiding aan componenten-opdrachten en revisieprojecten. Daarnaast zal je het management ten aanzien van verbeteringen in kwaliteit van componenten en productie, maar ook productiemiddelen als testapparaten en proefstanden, adviseren en hierover voorstellen doen.

Waar ben je goed in?
Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over minimaal HBO opleiding Werktuigbouwkunde. Je bent in staat zowel mondeling als schriftelijk over technische onderwerpen te communiceren, ook in de Engelse en Duitse taal. Je bent gewend om in een productieomgeving te werken en je beschikt over kennis van productiemiddelen en productieprocessen en onderhoudssystematiek. Daarnaast als je bekend bent met risicoanalyse, bijvoorbeeld FMEA, is dit uiteraard een pre.
Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door samenwerken, discipline, integriteit, een hands-on mentaliteit en flexibiliteit. Je bent praktisch ingesteld, doortastend, nieuwsgierig, initiatiefrijk, leergierig en beschikt over goed ontwikkelde analytische vaardigheden. Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen, waardoor je monteurs, managers en (externe) klanten goed te woord kan staan.
Je hebt veel interesse in techniek en bent graag een significant deel van je tijd bezig met het opdoen en het delen van kennis met als doel constant te blijven verbeteren altijd in samenwerking met productie.

Hier ga je werken
Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NedTrain is ons belangrijkste doel het technisch in topconditie houden van ons materieel. Ook zorgen we – 24 uur per dag, zeven dagen per week – voor schadeherstel, revisie en reiniging van onze treinstellen.

Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is NedTrain uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent voor NedTrain ook investeren in high-tech werkplaatsen

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat heeft afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde
Aantoonbare kennis van productiemiddelen en productieprocessen en onderhoudssystematiek
Aantoonbare ervaring met FMEA

Startdatum 2-11-2015
Einddatum 28-3-2016
Optie tot verlenging nee
Aantal uur per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten