Functioneel beheerder GMS

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Driebergen
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

Ormer ICT zoekt voor haar opdrachtgever een Functioneel beheerder GMS.

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

13-05-2016

Standplaats

Landelijk / Driebergen

Uren per week

36

Optie tot verlenging

Ja, in overleg.

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving
Het Politiedienstencentrum (PDC) telt zes diensten ter ondersteuning van het gehele politiekorps, te weten de diensten Human Resource Management, Facility Management, Financiën, Informatiemanagement, Informatie- en Communicatietechnologie en Communicatie. Het PDC voert de operationele bedrijfsvoeringsactiviteiten uit voor alle politiemedewerkers. Het beleid wordt geformuleerd binnen de betreffende beleidsdirecties. Uiteindelijk zetten ruim 6100 medewerkers zich in voor een goede service aan de operatie.

De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het PDC en is de technische organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de IV (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning. Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteit en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV applicaties. De dienst voert het IV en ICT project- en programmamanagement met als doel een goede samenwerking tussen de business, dienst IM en dienst ICT bij de uitvoering van projecten en programma's. Naast borging van de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voert de dienst regie op uitbestede services. Ruim 1400 medewerkers zetten zich in voor deze dienst.

Meldkamer Diensten Centrum (MDC) bestaat uit het Stafbureau Informatie & Bedrijfsprocessen, Tactisch beheer, Applicatie Competence Center, Operatiën, Meldkamerprojecten, Tactisch Account- en Service Levelmanagement en Lokaal Beheer. MDC is verantwoordelijk voor de optimale regie en uitvoering van de multidisciplinaire informatievoorzieningsketen in het multidisciplinaire gebruikersveld van de handhaving en rampenbestrijding. Tevens is MDC het aanspreekpunt voor de bovengenoemde OOV-instanties voor strategische, tactische en operationele advisering en de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van technologische oplossingen binnen het domein van met tijdkritische meldkamer- en (mobiele) communicatiesystemen.

Het Applicatie Competence Center draagt, conform de vraag van, en in nauwe samenwerking met, het ministerie en de veiligheidsregio’s, zorg voor het beheer van de GMS en 112 applicaties in de meldkamers binnen de OOV afdeling op het gewenste kwaliteits- en beschikbaarheidsniveau.

Binnen Applicatiebeheer wordt de GMS-programmatuur (door)ontwikkeld en onderhouden.

Doelstelling
Deze functie heeft tot doel een brug te vormen tussen de GMS gebruikers (centralisten) en de omgeving. Hiermee wordt de operatie zo veel mogelijk gefaciliteerd en daarmee direct ondersteunend aan het meldkamerproces waarbij elke seconde telt.

: Verantwoordelijkheden:
De functioneel beheerder is primair verantwoordelijk voor de correcte vulling van GMS.

: Vakmatige taken:
Beheren alle lokale GMS tabellen.
Invullen GMS functionele vragen.
Aanspreekpunt tbv GMS gebruikers en collega's.
Vertalen functionele vraag naar techniek en vice versa.

: Leidinggevende taken:
Niet van toepassing.

: Werkervaring:
Minimaal 3 jaar ervaring met meldkamer werkprocessen.
Minimaal 3 jr ervaring met GMS functioneel beheer
Ervaring met aan GMS-gekoppelde systemen.

Competenties

Flexibiliteit
Zelfstandigheid
Samenwerken

Planning

Reacties indienen tot

30-09-2015

Verwachte terugkoppelingsdatum

16-10-2015

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet, voorzien van uw CV, motivatie en het uurtarief.

Contact Ormer ICT
Plony Baas

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten