Coördinator GMS

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Driebergen
Reacties
1
Bekeken
643
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

Afrondingstoelichting

Geachte Freelancer,

Onlangs heeft u gereageerd op onze aanvraag voor de functie van Coördinator GMS.

Wij willen u informeren dat er inmiddels een kandidaat is geselecteerd voor deze opdracht met de meest passende combinatie van skills en ervaring.
Wij danken u voor uw inspanning die u heeft genomen en kijken met belangstelling uit naar uw reactie bij een volgende publicatie.

U kunt contact met ons opnemen als er verdere vragen zijn.
Met vriendelijke groet,
Ormer ICT Staffing


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Bete Freelancer,

Ormer ICT zoekt voor haar opdrachtgever een Coördinator GMS.

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

15-09-2016

Standplaats

Driebergen

Uren per week

16

Optie tot verlenging

Ja, in overleg

Opdracht omschrijving

Het Politiedienstencentrum (PDC) telt zes diensten ter ondersteuning van het gehele politiekorps, te weten de diensten Human Resource Management, Facility Management, Financiën, Informatiemanagement, Informatie- en Communicatietechnologie en Communicatie. Het PDC voert de operationele bedrijfsvoeringsactiviteiten uit voor alle politiemedewerkers. Het beleid wordt geformuleerd binnen de betreffende beleidsdirecties. Uiteindelijk zetten ruim 6100 medewerkers zich in voor een goede service aan de operatie.

De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het PDC en is de technische organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de IV (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning. Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteit en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV applicaties. De dienst voert het IV en ICT project- en programmamanagement met als doel een goede samenwerking tussen de business, dienst IM en dienst ICT bij de uitvoering van projecten en programma's. Naast borging van de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening voert de dienst regie op uitbestede services. Ruim 1400 medewerkers zetten zich in voor deze dienst.

Meldkamer Diensten Centrum (MDC) bestaat uit het Stafbureau Informatie & Bedrijfsprocessen, Tactisch beheer, Applicatie Competence Center, Operatiën, Meldkamerprojecten, Tactisch Account- en Service Levelmanagement en Lokaal Beheer. MDC is verantwoordelijk voor de optimale regie en uitvoering van de multidisciplinaire informatievoorzieningsketen in het multidisciplinaire gebruikersveld van de handhaving en rampenbestrijding. Tevens is MDC het aanspreekpunt voor de bovengenoemde OOV-instanties voor strategische, tactische en operationele advisering en de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van technologische oplossingen binnen het domein van met tijdkritische meldkamer- en (mobiele) communicatiesystemen.

Het Applicatie Competence Center draagt, conform de vraag van, en in nauwe samenwerking met, het ministerie en de veiligheidsregio’s, zorg voor het beheer van de GMS en 112 applicaties in de meldkamers binnen de OOV afdeling op het gewenste kwaliteits- en beschikbaarheidsniveau.

Binnen Applicatiebeheer wordt de GMS-programmatuur (door)ontwikkeld en onderhouden.

Doelstelling
Realiseer een GMS referentieomgeving met daarin alle landelijk gestandaardiseerde gegevens uit GMS.
De coordinator GMS acteert als spil tussen stakeholders die verschillende belangen hebben. Hij wordt geacht een standaardisatie traject zodanig uit te voeren dat er draagvlak is bij alle disciplines binnen de meldkamer.

:Verantwoordelijkheden:
De coördinator GMS is verantwoordelijk voor de (technische) realisatie van de GMS referentieomgeving alsmede voor de, landelijk overeengekomen, gestandaardiseerde inhoud van de GMS tabellen.

:Vakmatige taken:
Projectsturing en draagvlakbewaking

:Leidinggevende taken:
Functioneel, coördinerende taken.

:Werkervaring:
Minimaal 5 jaar ervaring met plannen en coördineren in projecten met diverse partijen.
Minimaal 5 jaar ervaring met mlk werkprocessen.

Competenties

Flexibiliteit
Zelfstandigheid
Samenwerken
Empathie
Vasthoudendheid

Planning
reactie indienen voor 30-09-2015 , Verwachte terugkoppelingsdatum: 16-10-2015

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Contact Ormer ICT
Plony Baas

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-09-2015 19:02
  Plaats
  Deventer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten