Applicatiebeheerder/JAVA Ontwikkelaar

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Driebergen
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten
Referentie
PBaas

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

Ormer ICT zoekt voor één van haar opdrachtgevers een Applicatiebeheerder/JAVA Ontwikkelaar

Startdatum

15-12-2015

Einddatum

15-04-2016

Standplaats

Odijk

Uren per week

36

Optie tot verlenging

Ja, in overleg

Opdracht omschrijving

De uit te voeren werkzaamheden vallen binnen het applicatiebeheer en (kleinschalig) onderhoud voor de producten EPB (primair) en BVV. Het applicatiebeheer omvat het in stand houden van bestaande functionaliteit en koppelingen van deze producten met vele systemen van ketenpartners. Analyseren van verstoringen in de ketens van applicaties en het ondersteunen van technisch beheer bij het oplossen van deze verstoringen, zijn onderdeel van de werkzaamheden.

Het onderhoud/doorontwikkeling bestaat uit alle werkzaamheden die horen bij het realiseren van nieuwe koppelingen van en naar de betreffende applicaties. Bij doorontwikkeling op de BVV applicatie worden (soms) ook kleinschalige aanpassingen op bestaande Java-programmatuur begrepen, maar dit zal een beperkt deel van de werkzaamheden zijn.

Doelstelling
Borging van continuïteit van het basis applicatiebeheer voor beide producten en het in stand houden van de vereiste capaciteit voor onderhoud/doorontwikkeling.

Verantwoordelijkheden

In een klein team uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden.

Vakmatige taken

Bij zowel EPB als BVV speelt (eb)XML berichtenverkeer gebruik makend van een message broker met gerelateerde producten van de firma Axway een belangrijke rol. De taken omvatten het totale applicatiebeheer van de genoemde applicaties (van incidentoplossing, ondersteuning gebruikers, uitvoeren pro-actieve controles, overdracht van nieuwe releases naar het rekencentrum, etc). Daarnaast moeten er regelmatig nieuwe aansluitingen met ketenpartners worden gerealiseerd, waarbij de taken uiteen lopen van analyse tot realisatie (parametrisering van het standaard makelaar-product) en implementatie. Ook kunnen er soms kleinschalige wijzigingen op bestaande Java-programmatuur gevraagd worden.

Werkervaring

Ervaring met message brokers en applicatie-integratie is een must. Kennis en ervaring met Axway Interchange wordt gezien als een pré. Ervaring met Java-software ontwikkeling is een vereiste.

Competenties

Kerncompetenties

flexibel
leergierige opstelling
doorzettersmentaliteit.
goede communicatieve vaardigheden
teamplayer.

Planning

Start publicatie

22-09-2015

Reactie indienen tot

28-09-2015 12:00

Verwachte terugkoppelingsdatum

09-10-2015

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Contact ORMER ICT
Plony Baas

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten