Senior Dev Engineer Cobol

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Ja
Reacties
1
Bekeken
420
Status
Gesloten

Omschrijving

Senior Dev Engineer Cobol

Als Application Developer (Dev Engineer) bij de Klant ontwerp, ontwikkel en ondersteun je veelal complexe applicatie oplossingen met als doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van (interne) klanten. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen van functionaliteiten die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening van de Klant aan haar klanten.

Jouw werkomgeving
Als Application Developer werk je voor tijdelijke duur binnen het Core Bank programma met de standplaats Arnhem en met de bereidheid om regelmatig naar Amsterdam af te reizen.
Omdat we binnen IT snel de veiligste en meest betrouwbare applicaties ontwikkelen volgens de Agile-Scrum methodiek en op basis van Continuous Delivery Engineer Practices vindt er bovendien continu uitwisseling plaats met andere teams. Dit zorgt voor veel dynamiek en energie in je werk. DevOps Teams zijn teams die voor een periode van tenminste 12 maanden samen werken aan het ontwikkelen en beheren van 1 of meerdere applicaties. Met jouw team werk je aan projecten met de duur van tenminste een jaar. Bij de Klant staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. IT is hierin een bepalende factor.

Wij zoeken: een gedreven en analytische Application Developer (ervaren Cobol ontwikkelaar) die in teamverband de beste resultaten wil behalen.
Jij bent iemand die in teamverband altijd tot de beste resultaten wil komen. Je bent in staat om wensen en behoeftes van gebruikers snel te analyseren en beschikt over de technische vaardigheden om de meest veilige en betrouwbare applicaties te ontwikkelen. Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk voor het doel dat je samen met je team nastreeft, je neemt daar waar nodig het voortouw om je directe collega’s te helpen om het gezamenlijke doel te bereiken en je beschikt over de sociale vaardigheden om deze rol ook te kunnen vervullen.

Daarnaast heb je

-Academisch werk- en denk niveau
-Minimaal 5 jaar ervaring als Cobol ontwikkelaar op ZOS

Kennis van

-Cobol
-DB2
-CICS
-Endevor
-Rochade en Loadrunner

Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Provincie

Gelderland

Uren

36

Startdatum

05-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Uiterlijke deadline

23-09-2015 om 17:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    24-09-2015 10:12
    Plaats
    Amersfoort

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten