Beleidsmedewerker / specialist onderwijshuisvesting

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
22-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
661
Status
Gesloten
Referentie
2015600

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2497 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

U bent een specialist onderwijshuisvesting met ervaring met het opstellen van een integraal onderwijs HuisvestingsPlan bij een gemeente.

Wie?
Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Flevoland. De komende maanden moet er in gemeente weer het Integraal onderwijs HuisvestingsPlan 2016 opgesteld worden. Het plan moet in januari 2016 gereed zijn. Daarnaast is de gemeente bezig om een meerjaren visie op de huisvesting van primair onderwijs in de stad.

U bent werkzaam voor het cluster Onderwijs en Arbeidsmarkt van de afdeling Beleid en u werkt samen met een beleidsadviseur onderwijshuisvesting en de collega’s van team Gebouwenbeheer. De afdeling Beleid ontwikkelt ten behoeve van het college en de raad op professionele wijze integraal beleid in lokaal perspectief. In het cluster Onderwijs en Arbeidsmarkt zijn beleidsvelden ondergebracht die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van voorschool tot arbeidsmarkt van inwoners van de gemeente. Het bieden van adequate en passende onderwijshuisvesting wordt door de gemeente als belangrijke voorwaarde gezien voor de ontwikkeling van de leerlingen.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent de vraagbak van het project. Deze vragen komen vanuit de politiek, de organisatie en van de betrokken partners.

 • U toetst aanvragen voor huisvestingsvoorzieningen.

 • U voert overleg met schoolbesturen en andere betrokken partijen en adviseert het college en de raad hierover.

 • U bent staat is om snel de verschillende voorkomende werkzaamheden op benoemd terrein te vervullen. Dit gebeurt in overleg met betrokken collega’s.

Eisen

 • U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.

 • U hebt minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, met het opstellen van een integraal onderwijs HuisvestingsPlan bij voorkeur bij een gemeente.

 • U beschikt over een goede kennis van wet en regelgeving op het gebied van onderwijshuisvesting

 • U hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, met het samenwerken met onderwijsbesturen.

 • U hebt ervaring met het werken in een omgeving met bestuurlijke belangen is een belangrijke voorwaarde.

 • U bent in staat om met verschillende partijen samen te werken en goed om kan gaat met verschillende vaak tegengestelde belangen.

 • U bent in staat bent om vanuit de gemeentelijke verantwoordelijkheid overleg met externe maatschappelijke partners te voeren.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?
Lelystad

Wanneer?
De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2015, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?
Ter vervanging in verband met ziekte.

Hoe?
Reageer vóór vrijdag 25 september

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten