Systeembeheerder

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten
Referentie
1017

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Den Haag Senior 40 uur

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2231

Rol Systeembeheerder
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 01-10-2015
Einddatum 31-12-2015
Aantal uren per week 40 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

Inkoopaanvraag voor de inhuur van één sr. systeembeheerder ten behoeve van het team IT Specials die ressorteert onder de directie Bedrijfsvoering / eenheid Informatisering, van het ministerie van Financiën.

Achtergrondinformatie afdeling/directie

De directie Bedrijfsvoering ressorteert rechtstreeks onder de plv. secretaris-generaal en adviseert en ondersteunt de directoraten-generaal op het gehele PIOFAH-terrein.

Het management van de directie Bedrijfsvoering bestaat uit een directie MT en de eenheden: Informatisering (I), Facilitair Huisvesting Inkoop en Financiën (FHIF), Organisatie & Personeel (O&P), Service- en Informatiecentrum Bedrijfsvoering (SICB).

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het team IT Specials die ressorteert onder de directie Bedrijfsvoering / eenheid Informatisering. De eenheid Informatisering is belast met het ontwerp, de ontwikkeling, de inrichting, het beheer, de exploitatie en het onderhoud van de ICT-infrastructuur, gericht op de ondersteuning van de informatievoorziening van het ministerie van Financiën. De eenheid ICT-diensten bestaat uit een CIO Office, Regie, Digitale Informatievoorziening en IT Specials. Het team IT Specials is belast met beheer en exploitatie van specifieke onderdelen van de informatievoorziening binnen het Ministerie.

Informatie over de functie

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de correcte werking van de systemen. Je signaleert trends en hebt het vermogen om, over incidenten heen, op actieve wijze structurele verbeteringsmogelijkheden te onderkennen en daar verbetervoorstellen voor te doen. Je neemt deel aan (ICT)projecten. Binnen het vakteam ben je vraagbaak en aanspreekpunt voor je collega’s voor wat betreft de complexe vraagstukken. Je bent mede verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, problemen en serviceverzoeken (2e lijns) vanuit het ICT-servicepunt. Je bent in staat een technisch ontwerp te maken waarna je deze zelfstandig kan implementeren en zorgt voor het monitoren en de tuning van deze systemen.

Periode

Beoogde planning en inzet

De inzet van de opdracht loopt t/m 31 december 2015 voor 40 uur per week met optie tot verlenging.

Startdatum opdracht is op 1 oktober 2015.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen enwensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Functie eisen

Je beschikt over aantoonbare kennis en ruime ervaring op het gebied van

 -Windows 2003/2008/2012/7/8;

 -SQL;

 -Exchange;

 -Active Directory;

 -MS-Clustering;

 -Vmware vSphere.

Aanvullend heb je aantoonbare kennis en ruime ervaring met

 -EuroClear;

 -FinanceKit;

 -Reuters;

 -Bloomberg;

 -Wall Street Suite.

Pré

 -Kennis van Storagesystemen, VDI infrastructuren en SIEM.

GEDRAGSKENMERKEN

Competenties

 Je bent communicatief vaardig zowel schriftelijk als mondeling;

 Je kunt zelfstandig functioneren en durft initiatieven te tonen;

 Je bent een teamspeler, klantgericht en stressbestendig;

 Je hebt ervaring met omgevingen groter dan 250 servers en 1000 cliënts;

 Je beschikt over goede kennis van incident-, change- en probleemafhandelingsprocessen (ITIL);

 De Nederlandse taal beheers je grondig en je hebt een ruime kennis van de Engelse taal.

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten