Online Product Manager

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
100
Op locatie
Amsterdam
Reacties
4
Bekeken
560
Status
Gesloten
Referentie
20117952

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117952 Tijdelijke inhuur

Voor de Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Online Product Manager

Profiel organisatie

De afdeling Dienstverlening is verantwoordelijk voor alle gemeentelijke contactkanalen, waaronder: de Stadsloketten, de telefonische dienstverlening (14 020, het CCA) en het online kanaal Veelgevraagd.

Dienstverlening is binnen de gemeente Amsterdam de plek waar de expertise over het contact met de burger geborgd is. De medewerkers van Dienstverlening leveren producten en diensten aan burgers en ondernemers via de balie, telefoon en online.

De Stadsloketten zijn uniform en identiek ontworpen, bezoekers kunnen straks in elk loket alle gemeentelijke diensten en producten tijdens dezelfde openingstijden en volgens een zelfde dienstverleningsconcept verkrijgen.

De telefonische dienstverlening in het Contactcenter Amsterdam (CCA) is ook zo georganiseerd. De burger die 14 020 of een ander gemeentelijk nummer belt wordt altijd op dezelfde wijze te woord gestaan en vragen worden direct beantwoord of doorverwezen naar experts.

Online dienstverlening is in ontwikkeling, er kunnen steeds meer diensten en producten online geregeld worden.

Daarnaast is Dienstverlening verantwoordelijk voor het permanent verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan de Amsterdammer.

De belangrijkste taken van Dienstverlening zijn

 • Het beantwoorden van vragen en het leveren van diensten en producten van de gemeente Amsterdam aan de balie, telefoon en online.

 • Het vervullen van de expert- en adviesrol op het gebied van dienstverlening binnen de gemeente Amsterdam en het ontwikkelen van dienstverleningsbeleid.

Profiel afdeling

De afdeling Onderzoek & Ontwikkeling zorgt voor de vernieuwing van de gehele gemeentelijke dienstverlening. Dit vindt plaats in nauwe samenwerking met zowel de operationele afdelingen binnen de eigen organisatie als de producteigenaren bij de diverse rve’s en stadsdelen. De afdeling Onderzoek & Ontwikkeling is niet verdeeld in onderafdelingen. Vanwege de omvang en de specialistische aard van de betreffende taakgebieden is dit niet nodig. De manager Onderzoek & Ontwikkeling is daarom direct leidinggevende van alle medewerkers bij de afdeling.

De taakgebieden zijn geclusterd in een drietal aandachtsgebieden: ontwikkeling en strategie, klantprocesmanagement en IAC (Informatie Advies Centrum). Deze opdracht valt onder het taakgebied ontwikkeling en strategie.

Profiel opdracht

We vragen specifieke ondersteuning bij

 • Het voorbereiden en starten van een verbeter of vernieuwingslag voor producten die online doeltreffend kunnen worden aangeboden. Het gaat hier om het verbeteren van o.a. vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van informatie in het online kanaal.

 • Het uitwerken van een werkwijze om structureel de online dienstverlening te blijven verbeteren binnen zowel de afdeling Dienstverlening als in samenwerking met andere relevante afdelingen en producteigenaren.

 • De kandidaat persoon heeft de benodigde specifieke expertise (online strategie) om de inhoudelijke taken goed uit te voeren. Dus zowel UX expertise als meer strategische expertise.

 • Daarnaast vraagt deze rol dat de kandidaat goed weet hoe digitale dienstverlening tussen meerdere afdelingen tegelijkertijd moet worden georganiseerd.

Functie eisen

 1. U Heeft een WO opleiding afgerond richting Bedrijfskunde, Marketing, Design of een andere relevante richting.

 2. U heeft minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van online dienstverlening, met specifieke ervaring op het gebied van UX Design en Online Product Strategie.

Functie wensen

 1. U heeft minimaal 10 jaar ervaring met aansturen van multidisciplinaire teams

 2. U heeft kennis van de opzet en inrichting digitale dienstverlening binnen gemeentelijke organisaties

 3. U heeft aantoonbare uitvoerige ervaring met Agile werkwijze (bv. Scrum) en gebruikersonderzoek

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

6 maanden

Optie op verlenging

1 x 6 maanden

Inzet

32 uur per week

Tarief

circa € 100,00

Sluitingsdatum

29-09-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakes

1 oktober en 2 oktober.

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  23-09-2015 13:25
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-09-2015 13:35
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-09-2015 15:22
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-09-2015 15:08
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten