Applicatiebeheerder

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
658
Status
Gesloten
Referentie
1019

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Rol :Applicatiebeheerder

Werkniveau

Senior

Locatie

Utrecht

Startdatum

Zo snel mogelijk

Einddatum

05-04-2016

Aantal uren per week

36 uur

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

25-09-2015

PROJECTINFORMATIE

Werken bij spir-it, hét ICT bedrijf voor de Rechtspraak, betekent een uitdagende baan mét inhoud. Je draagt bij aan het beheer, onderhoud en support van alle netwerken en applicaties van de Rechtspraak. Dit zijn bijna 12.000 werkplekken en meer dan 400 applicaties.

Samen met ruim 400 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen. Wij zoeken daarom beheertalenten die denken vanuit klant perspectief en de klant ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Omgeving

Binnen Spir-it is het doel van het programma KEI aansluiten bij de digitalisering van de samenleving en het versnellen en vereenvoudigen van procedures. Vanuit dit project wordt het applicatielandschap vernieuwd naar een landschap gebaseerd op een SOA architectuur. In dit landschap is het ontsluiten van informatie van en naar andere organisaties erg belangrijk. Het project KEI heeft inmiddels de eerste producten opgeleverd en het beheer van deze ketens krijgt inmiddels vorm.

Ben jij de een ervaren applicatiebeheerder die ons team komt versterken?

Je bent verantwoordelijk voor de analyse van incidenten en problems binnen verschillende ketens en services ten behoeve van de continuïteit van de dienstverlening. Je werk binnen deze ketens is complex, waarbij je in aanraking komt met verschillende systemen, netwerken en partijen. Je vindt het een uitdaging om 2de lijns incidenten te analyseren en door te zoeken tot je de oplossingen hebt gevonden. De door jouw voorgestelde software verbeteringen worden door de ontwikkelstraat gerealiseerd en je bent direct betrokken bij de acceptatie van het resultaat. Je werkt proactief, herkent ontwikkelingen en afhankelijkheden en stuurt resultaten op basis van doorlooptijden en kwaliteit. Je rapporteert het resultaat, eventuele risico’s, de planning en de kwaliteit van producten aan de coördinator.

Als Applicatiebeheerder kun je uiteraard ingezet worden bij andere projecten binnen Spir-it.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Je hebt hbo+-niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een complexe ICT-omgeving.

Je hebt ervaring met ITIL-processen en Agile werken.

Je kunt zelfstandig risico’s identificeren, melden en tegenmaatregelen bedenken.

Je kunt goed analyseren.

Je kunt goed samenwerken.

Je werkt zelfstandig, innovatief en proactief.

Je bent flexibel, klantgericht en omgevingsbewust.

Je neemt initiatief, bent ambitieus en realistisch.

Programmeerervaring is een pre.

Je bent bereid om deel te nemen aan 24x7 dienstverlening.

Tools en Software

harde eisen

Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met Oracle middleware.

Aantoonbare ervaring met Oracle OSB 11g.

Wensen

Kennis en ervaring met de (Oracle) database en SOA Suite.

Bij voorkeur kennis van de bedrijfsprocessen en cultuur van de Rechtspraak.

EXTRA INFORMATIE

De standplaats voor deze functie is Utrecht, voor 36 uur per week. Contractduur 6 maanden met optie op verlenging.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten