Schaderegelaar Particulier Verkeer

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
39
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
298
Status
Gesloten
Referentie
92150218

Omschrijving

De functie
Stelt de oorzaak vast van veelal complexe specialistische schadegevallen/claims en toetst deze aan polisdekking; schakelt hierbij zo nodig schade-experts in. *Signaleert trends en weet dit te vertalen naar verbeterideeën bv. voor vakgroepen, andere afdelingen van ACO en/of andere partijen in de keten *Weet van complex standaard te maken waardoor productie wordt gemaakt * Pakt de regie in een dossier door in een complexe specialistische schade een heldere strategie te kiezen waarbij recht wordt gedaan aan de belangen van alle partijen en houdt deze strategie ook vast bij weerstand. *Kan bij nieuwe informatie ook schakelen naar een andere strategie als dit meer recht doet aan de belangen van alle partijen. *Stelt uit te keren schadebedrag vast - eventueel in natura - binnen functionele richtlijnen en regelt schadegeval / claim binnen de toegekende bevoegdheid. *Verzorgt regres en signaleert fraudegevallen. *Handelt – binnen functionele richtlijnen - zelfstandig conflicten met klanten en benadeelden af.
 
Het profiel
We zijn op zoek naar een schadebehandelaar die zich herkent in onderstaande; - Ervaring met de behandeling van particuliere verkeerschades (harde eis); - Kennis van OVS en Verkeersrecht (harde eis); - In het bezit van een afgeronde HBO opleiding (harde eis); - Afgeronde Motorrijtuigverzekering & Schadebehandeling opleiding. Daarnaast ben je resultaatgericht en kun je denken in oplossingen. Je kunt goed functioneren in een veranderende omgeving en kunt goed omgaan met complexe schaderegelingssystemen. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Achmea Claims Organisatie (ACO) maakt deel uit van de Divisie Schade en Inkomen. Wij behandelen alle bij Achmea gemelde schades. De afdeling Schaderegeling maakt onderdeel uit van ACO. Bij deze afdeling worden complexe materiële schades afgehandeld. Het team Particulier Verkeer in Apeldoorn behandeld complexe materiële verkeersschades voor het label Centraal Beheer Achmea
 
Wij bieden
Een functie voor z.s.m. tot 31 december 2015 voor 36 uur per week, locatie Apeldoorn.

Uurtarief tussen € 35 en € 42 inclusief reiskosten, exclusief BTW. Tarief zal worden bepaald op basis van kennis en ervaring.

Interesse? Graag ontvangen wij uiterlijk 28 september 10.00 uur je cv inclusief motivatie.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten