Administratief medewerker bodemrapporten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum: 19-10-2015

Einddatum:18-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-09-2015 om 10:00 uur

De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) is een regionale uitvoeringsorganisatie werkzaam op het gebied van milieu. Dit geldt voor groene wetten, geluid, bodemsanering, luchtvaart, vuurwerk, toezicht op zwemwater, Wabo en het omgevingsrecht. De OFGV voert taken uit voor twee provincies; Flevoland en Noord-Holland en voor alle gemeenten die zich in deze provincies bevinden. De OFGV is gevestigd in Lelystad.

De afdeling Toezicht & Handhaving bestaat uit circa 50 formatieplaatsen. De medewerkers van deze afdeling zetten zich ervoor in om te komen tot een zodanige naleving van de wettelijke voorschriften dat leefbaarheid, veiligheid en duurzaamheid optimaal worden bevorderd.

Het handmatig invoeren van bodemonderzoeksrapporten in Squit Ibis, met behulp van een invoer protocol;
Het intekenen van contouren in Squit Ibis;
Het geautomatiseerd invoeren van bodemonderzoeksrapporten middels XML (zonder invoerprotocol);
Knelpunten signaleren bij de contactpersoon van de OFGV.

Functie eisen

Ervaring en affiniteit met de gevraagde werkzaamheden en technieken.

Daarnaast is nauwkeurigheid en zelfstandigheid van het grootste belang

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten