Poortmanager Participatie & Werk

Opdrachtgever
FlexPay Professionals
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Noord-Holland
Reacties
0
Bekeken
428
Status
Gesloten
Referentie
MAAP00743

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever een gemeente in Noord-Holland zijn we op zoek naar een Poortmanager Participatie & Werk.

Het team Participatie & Werk behandelt meldingen van nieuwe klanten en bestaande klanten met complexe (multi problem) op basis van de brede intake gesprekken met deze cliënten. Meldingen van bestaande klanten zonder multi-problematiek worden afgehandeld door klantmanagers. Tevens bestaat het team uit trainers van het interne re-integratieinstrument Werkstroom en collega’s van het WSP.

De opdracht van de Poortmanager Participatie & Werk bestaat uit

-De Poortmanagers vormen de basis voor de cluster Sociale Dienstverlening.
-De opdracht is gericht op het wegwerken van achterstanden bij de aanvragen Participatie en Werk.
-Je bent verantwoordelijk voor de integrale brede intake van nieuwe klanten met complexe problematiek op het gebied van Zorg, Werk, Participatie en Inkomen.
-Jij voert met nieuwe klanten het zgn. ‘keukentafel’ gesprek. Je maakt met de inwoner(s) of het gezin afspraken over het juiste hulpaanbod. Je bereidt de gesprekken voor, je beoordeelt, besluit en maakt hiervan verslag. Waar nodig indiceer je.
Uitgangspunt is dat de bewoner zelf de regie behoudt en dat professionele hulp zoveel mogelijk aanvullend is op de hulp en ondersteuning uit het eigen netwerk.
-Er wordt bij deze opdracht verwacht dat je in staat bent op hoog niveau productie te leveren waarbij de kwaliteit hoogwaardig is. Daarbij werk je binnen de wettelijke termijnen, binnen het bestaande proces.
-Ruime ervaring met het afhandelen van aanvragen levensonderhoud is een vereist.

Functie eisen

De Poortmanager Participatie & Werk voldoet aan onderstaande eisen

-Minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij een sociale dienst waarbij er aantoonbaar ruime ervaring met het afhandelen van aanvragen levensonderhoud is;
-Aantoonbare afgeronde HBO opleiding Sociaal Juridische dienstverlening;
-Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met GWS4all;
-Je bent direct beschikbaar.

De Poortmanager Participatie & Werk beschikt over onderstaande competenties

-Door vraagverheldering analyseer je de problemen die de cliënt ervaart en je komt snel tot de kern van een vraagstuk. Met een brede blik signaleer je problemen op de diverse leefgebieden (opgroeien, onderwijs, vrije tijd, sociale contacten, gezondheid, veiligheid, mobiliteit, relaties, zingeving, wonen, werken, inkomen);
-Je bent resultaatgericht, flexibel, initiatiefrijk, besluitvaardig en kan onder hoge druk produceren;
-Werkt zelfstandig maar vindt samenwerken in een team belangrijk. Je benut de expertise van specialistische/tweedelijnsinstanties ten behoeve van een effectieve werkwijze;
-Je activeert en versterkt de eigen kracht van de bewoner in zijn sociale omgeving en bent mede actief in het oplossen van vraagstukken in de sociale omgeving van de cliënt;
-Je kunt goed plannen, organiseren en zorgt voor afstemming met betrokken partijen;
-Je communiceert duidelijk en invoelend.

Arbeidsvoorwaarden

De Poortmanager Participatie & Werk dient direct beschikbaar te zijn voor 32 tot 36 uur per week tot minimaal 31 december 2015. Optie tot verlenging is mogelijk.

U kunt uiterlijk reageren t/m donderdag 24 september 12:00 uur doormiddel van het aanleveren van uw cv met minimaal 2 referenties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten