Senior Vastgoedjurist

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
207
Status
Gesloten
Referentie
BCFHI267

Omschrijving

De functie Senior Vastgoedjurist valt binnen het Team Ontwikkeling (afdeling Concernstaf). De functie richt zich op allerlei juridische zaken op het gebied van Vastgoed en Gronduitgifte. Hierbij valt te denken aan contractering, advisering en de begeleiding van notariele transacties.
KandidaatomschrijvingEen aantoonbaar ervaren jurist is een jurist die privaatrechtelijk geschoold is met ervaring en affiniteit met gemeentelijke vastgoedtransacties. Kennis rondom aanbestedingsrecht en staatssteun is een must, alsmede kennis van bestuurs- en fiscaal recht

Verder is het noodzakelijk dat diegene ervaring heeft met het aanvragen en verkrijgen van bestuurlijke besluiten en het adviseren naar andere afdelingen, de directeur Grondbedrijf, projectleiders en het bestuur. Politieke sensitiviteit is daarbij een vereiste.

We zoeken iemand met een pragmatische instelling, die stressbestendigheid is en een inhoudelijk en praktisch kwalitatieve en efficiƫnte werkhouding heeft.

Eisen
Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Vastgoedjurist.
Referentie vereist
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde juridische WO Opleiding Privaatrecht, specialisatie richting Vastgoed en/of Notarieel recht.

Aanvang opdracht

2-11-2015

Voltooiing opdracht

1-2-2016

Optie verlenging

3 x 3 maanden

Standplaats

Lelystad

Vakgebied

Juridisch Uren: 16 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten