Afdelingsmanager Juridische Zaken, Inkoop en Subsidies regio Gelderland

Intermediair
FlexAmbt
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten

Omschrijving

De gemeentelijke organisatie is in de eindfase van een intensief en ambitieus veranderproces. Kern daarvan is het ontwikkelen van een organisatie die nodig is om toegerust te zijn voor de enorme opgaven waar de gemeentelijke organisatie voor staat. En een gemeentelijke organisatie waarin slagvaardig wordt samengewerkt, zowel binnen als met partners buiten de organisatie. Een organisatie waarin medewerkers zich optimaal uitgedaagd, gestimuleerd en ondersteund voelen om duurzaam het beste van zichzelf te geven en zich gepassioneerd en gedreven in te zetten voor het realiseren van de afgesproken prestaties.

De organisatie bestaat uit vijf clusters waarin alle afdelingen zijn gebundeld, aangestuurd door clustermanagers en een tweehoofdige concerndirectie.

Eén van de clusters, Dienstverlening & Bedrijfsvoering, is recent gevormd. Zoals de naam aangeeft, worden alle klantgerichte en alle dienstverlenende afdelingen en teams hier samengebracht. Het gaat dan om de afdelingen Personeel & Organisatie, Financiën en Control, Bedrijfsadministraties, Huisvesting & Services, Juridische zaken Inkoop en Subsidies, Informatie & Automatisering, Informatie Project en Procesmanagement, Belastingen, Burgerzaken, Klantcontacten en Archief.

De komende jaren staat het cluster Dienstverlening & bedrijfsvoering voor een aantal grote ontwikkelopgaven. Bijvoorbeeld het ondersteunen en het faciliteren van de veranderende rol van de overheid en aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen. Maar ook de effecten van decentralisaties en regionalisering zijn hot items. Het invullen van de management functies binnen het cluster heeft op dit moment prioriteit.

Functie-eisen

een academisch werk- en denkniveau aantoonbaar dmv opleiding;
meerjarige ervaring als afdelingsmanager
inhoudelijke kennis van en aantoonbare ervaring met de belangrijkste vakgebieden en werkprocessen binnen het domein van JIS
Gerichte opleiding op het vakgebied
Kennis van bedrijfsvoeringvraagstukken
Affiniteit met en inzicht in meerdere beleidsvelden van de gemeente

Profiel
Visie op de bijdrage die de afdeling moet leveren ter ondersteuning van de grote opgaven;
Verbindend naar de medewerkers, organisatie en collega managers om de resultaten te bewerkstelligen, teamplayer;
Flexibel schakelend tussen niveaus en disciplines om effectief leiding te geven en krachtig richting en sturing te geven aan medewerkers (team en individueel), stressbestendig met een helikopterview;
Gedreven en resultaatgericht; voorbeeldfunctie en drijvende kracht achter de gewenste ontwikkeling van het cluster en de afdeling.
Coach in een cultuur van elkaar aanspreken, ondersteunen en motiveren om de medewerkers het beste uit zichzelf te halen en zich te ontwikkelen en hun kwaliteiten tot hun recht te laten komen;

Heeft een WO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring als afdelingsmanager reageer dan met CV.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten