Salespartner gezocht voor webapplicatie Slimme Meters

Freelancer
Michel Buchner
Geplaatst op
29-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
12
Status
Gesloten
Referentie
Salespartner voor online slimme

Omschrijving

Per direct ben ik op zoek naar een partner die samen met ons het energiebespaar landschap gaat veroveren. Zelf heb ik diepgaande kennis van de energiewereld en het operationele proces (en de applicatie). Jij bent complementair op gebied van Sales.

Het profiel
Een hunter die bekend is met energie advies in de (klein)zakelijke markt. Iemand die een netwerk heeft bij bijvoorbeeld woningcorporaties, energie adviseurs, gebouwenbeheerders of binnen duurzaamheid.

Het product
De portal leest slimme meters uit en is modulair en schaalbaar opgezet. De basis leest slimme meters uit. De mogelijkheden zijn oneindig. Er zijn white label oplossingen, rapportages, adviesmodules en op maat oplossingen mogelijk met grote flexibiliteit en lage kosten. Dit biedt kans voor organisaties met veel eigen gebouwen, organisaties die een extra service voor hun klantengroep wil aanbieden of partijen die energie advies geven.

Het verdienmodel
Voor huishoudens bieden we een gratis oplossing aan. Op termijn willen we partneren met energie aanbieders of webwinkels. Voor het zakelijke segment bieden we betaalde oplossingen aan. In eerste instantie een fee voor de gekozen oplossing, in tweede instantie een fee per energie aansluiting.

In return
We zitten in een explorerende fase en je hebt al een idee van hoe je dit product kunt wegzetten. De vergoeding gaat in overleg. Aandelen, winstdeling of een fixed Cost to Acquire zijn de mogelijkheden.

Interesse om een mogelijke samenwerking te bespreken? Dan heb ik graag contact met je.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten