Planner Dienstregelingen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
307
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen (per mail).

Vriendelijke groet,
Matchd


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

28-09-2015 om 17:00 uur

Tussen de vaststelling van het jaarlijkse vervoerplan en de bepaling van de exacte vertrek- en aankomsttijden van wagens zitten verschillende stappen. Zo worden analyses gedaan om de juiste rijtijden vast te stellen. Vervolgens wordt, met behulp van aansluitschema's, de ligging in de tijd bepaald, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met het bieden van aansluitingen, afstemmingen en andere wensen en eisen vanuit zowel GVB, Stadsregio Amsterdam als natuurlijk de reiziger. De uiteindelijke dienstregeling, inclusief wagenlopen, wordt daarna verwerkt in het planningssysteem.

Dit alles is een flinke puzzel en bij het oplossen vervul jij de hoofdrol. Binnen het team Marketing & Vervoerontwikkeling zorg jij voor deze productie van nieuwe dienstregelingen en wagenlopen voor het openbaar vervoer van GVB. Je werkt vervoerkundige uitgangspunten uit tot dienstregelingen en wagenlopen en zorgt voor het voorbereiden en afstemmen van de dienstregeling met Operatie. Daarnaast werk je aan verkeerskundige vraagstukken voor het openbaar vervoer en zorg je voor een verdere optimalisatie van de gerelateerde processen binnen en buiten GVB. Je onderhoudt contacten met diverse afdelingen binnen GVB. Je neemt deel aan diverse reguliere overleggen en projecten. Jij en je collega’s zijn het expertisecentrum binnen GVB voor dienstregelingen en wagenlopen. Je stemt de voorgestelde oplossingen af binnen het team en de overige betrokken afdelingen binnen GVB. Je rapporteert aan de manager Marketing & Vervoerontwikkeling.

Functie eisen

ervaring met de genoemde werkzaamheden is een must

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-09-2015 21:24
  Plaats
  Wormerveer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten