Senior Projectleider Vernieuwing Basisvoorziening Sociaal

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja, 6 maanden

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

28-09-2015 om 10:00 uur

Stadsdeel Noord heeft de wens om het opdrachtgeverschap aan deze organisaties op een andere manier vorm te geven en een versnelling te brengen in de benodigde vernieuwing. De vernieuwing is gericht op de volgende elementen: meer gebiedsgericht werken en benutten van verbindingen tussen de gebiedsteams en sociale wijkteams, meer integraal werken tussen de verschillende organisaties en het benutten van vernieuwende methodieken en oplossingen. Dat zou er toe kunnen leiden dat opdrachten (beschikkingen) niet meer organisatiegericht maar wijkgericht, thema en/of probleemgericht worden uitgezet.

Wij verwachten van de projectleider dat hij/zij sturing geeft aan het vernieuwingsproces, zowel intern als extern. Dat betekent samen met betrokkenen resultaten formuleren, een projectplan opstellen en sturing geven aan de uitvoering ervan. Het resultaat moet zodanig zijn dat zowel ambtenaren en maatschappelijke instellingen de doelstellingen meer als gezamenlijk ervaren en er ook samen aan werken.

Functie eisen

De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO/WO diploma.
De kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar ervaring als beleidsadviseur en/of projectleider bij een gemeente.
De kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar ervaring in de rol van opdrachtgever aan maatschappelijke organisaties ( d.m.v. subsidies en/of inkoop).
De kandidaat heeft ervaring met het vormgeven en aansturen van veranderprocessen.

De kandidaat

Heeft een visie op de vernieuwing in het welzijnsdomein.
Is een analytisch sterke persoon met overtuigingskracht en ambitie, sterk gericht op samenwerking en het creƫren van verbindingen.
kan planmatig en resultaatgericht werken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten