Dev Engineer Java senior

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
23-09-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Noord Holland
Reacties
1
Bekeken
329
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

sr Dev Engineer Java

De Klant zoekt een senior Java Developer. Je bent een proactieve DevEngineer die fulltime meedraait in een DevOps team. We verwachten van je dat je on-the-job de andere DevEngineers in het team laat groeien in de kennis van Java. Daarnaast ben je ervaren genoeg om het geheel te overzien en de consequenties van bepaalde keuzes in te schatten. Tot slot heb je een actieve rol in de kwaliteitsbewaking van de software, en het opzetten van het automatiseren daarvan.
Je ontwikkelt aan een nieuwe applicatie die gebruikt wordt door de eindklanten van de Klant.. Er is in dit team veel interactie met de stakeholders, frequente deployment naar productie en een open sfeer. We verwachten van je dat je meehelpt in de ontwikkeling van het team door de kennis en ervaring van het gehele team nog verder uit te bouwen.
Je werkt in het leukste DevOps team. Binnen Lease werken de DevEngineers en de OpsEngineers samen in een team. Je participeert in de standups en retrospectives. Lease is voorstander van continuous delivery en volop bezig om allerlei zaken in de gehele pipeline te automatiseren.
Je durft actief deel te nemen in de team discussies en verder te kijken dan de Java code alleen. Je hebt de klant op de eerste plek en doet er alles aan om duidelijk te zijn en goede software op te leveren. Je ziet er naar uit om anderen verder te laten ontwikkelen.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel

-Aantoonbare ervaring met Java
-Je hebt ervaring met het Spring framework (1.2.5)
-Je hebt ervaring met unit testen (JUnit)
-Je bent in staat om ons te adviseren op gebied van Java code architectuur
-Je bent in staat om de Lease code te integreren via Rest API’s met de Angular Front en het grotere klant landschap
-Aantoonbare ervaring van Continuous Delivery (Git, Jenkins)

Uren

36

Startdatum

05/10/2015

Einddatum

31/12/2015

Uiterlijke deadline

25/09, om 10:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    24-09-2015 14:44
    Plaats
    Amsterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten