Opdrachtgever
Agium Financiele Detachering B.V.
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
3
Bekeken
472
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid Holland met dynamiek. Er heerst een toegankelijke en informele werksfeer waar samen hard gewerkt wordt aan het bereiken van resultaten voor de stad en het bestuur.

Voor het cluster Besturing en Controlling zoeken wij een junior Auditor voor 36 uur per week voor de duur van 4 tot 6 maanden.

Functieomschrijving
Het auditteam verzorgt financial en operational audits op basis van een auditprogramma. De auditors bespreken de auditresultaten met de proceseigenaren en het auditcomité, waarin de gemeentesecretaris en de wethouder Financiën zitting hebben. Het auditteam bewaakt de opvolging van aanbevelingen uit audits en brengt daarover verslag uit aan het auditcomité en het gemeentelijk managementteam. Daarnaast verzorgt de auditfunctie de voorbereidende werkzaamheden in het kader van de jaarrekeningcontrole en onderhoudt daarover contacten met de externe accountant.

Functie-eisen
De gemeente staat voor grote uitdagingen ook als het gaat om de beheersing van processen, zoals de decentralisaties in het sociaal domein, en grote projecten, Daarnaast heeft de externe accountant ook verbeterpunten aangegeven in het proces van de jaarrekening. Als in het najaar de interim-controle van start gaat moeten daarin al stappen zijn gezet.

Wij zoeken een auditor met overtuigingskracht die het een uitdaging vindt om vanuit de auditfunctie een stevige bijdrage te leveren aan deze ontwikkelingen. Je bent in staat direct een bijdrage te leveren aan de verbetering van de voorbereiding (en controle)van het jaarrekeningtraject. Je bent in staat om zelfstandig financial audits op te zetten en uit te voeren en daarover het gesprek te voeren met proceseigenaren en de accountant. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een RA/of opleiding tot RA, met tenminste drie jaar ervaring.

Interesse in deze positie? Graag ontvangen wij jouw update c.v. voorzien van een motivatie en ee=n scherp uurtarief inclusief reiskosten.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  24-09-2015 14:01
  Plaats
  utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-09-2015 15:30
  Plaats
  Lisse

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-09-2015 10:06
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten