Applicatiebeheerder/JAVA Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
1
Bekeken
211
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

Omschrijving

De uit te voeren werkzaamheden vallen binnen het applicatiebeheer en (kleinschalig) onderhoud voor de producten EPB (primair) en BVV. Het applicatiebeheer omvat het in stand houden van bestaande functionaliteit en koppelingen van deze producten met vele systemen van ketenpartners. Analyseren van verstoringen in de ketens van applicaties en het ondersteunen van technisch beheer bij het oplossen van deze verstoringen, zijn onderdeel van de werkzaamheden.

Het onderhoud/doorontwikkeling bestaat uit alle werkzaamheden die horen bij het realiseren van nieuwe koppelingen van en naar de betreffende applicaties. Bij doorontwikkeling op de BVV applicatie worden (soms) ook kleinschalige aanpassingen op bestaande Java-programmatuur begrepen, maar dit zal een beperkt deel van de werkzaamheden zijn.

Doelstelling

Borging van continuïteit van het basis applicatiebeheer voor beide producten en het in stand houden van de vereiste capaciteit voor onderhoud/doorontwikkeling.

Vakmatige taken

Bij zowel EPB als BVV speelt (eb)XML berichtenverkeer gebruik makend van een message broker met gerelateerde producten van de firma Axway een belangrijke rol. De taken omvatten het totale applicatiebeheer van de genoemde applicaties (van incidentoplossing, ondersteuning gebruikers, uitvoeren pro-actieve controles, overdracht van nieuwe releases naar het rekencentrum, etc). Daarnaast moeten er regelmatig nieuwe aansluitingen met ketenpartners worden gerealiseerd, waarbij de taken uiteen lopen van analyse tot realisatie (parametrisering van het standaard makelaar-product) en implementatie. Ook kunnen er soms kleinschalige wijzigingen op bestaande Java-programmatuur gevraagd worden.

Opleiding

Minimaal een afgeronde erkende HBO opleiding in een informatica-gerelateerde studie.

Werkervaring

Ervaring met message brokers en applicatie-integratie is een must. Kennis en ervaring met Axway Interchange wordt gezien als een pré. Ervaring met Java-software ontwikkeling is een vereiste.

Competenties

Kerncompetenties
flexibel
leergierige opstelling
doorzettersmentaliteit.
goede communicatieve vaardigheden
teamplayer.

Locatie

Odijk

Uren

36

Startdatum

15-12-2015

Einddatum

15-04-2016

Deadline

29-09-2015 14:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    24-09-2015 11:17
    Plaats
    Doetinchem

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten