Websphere Beheerder

Opdrachtgever
Jenrick
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
437
Status
Gesloten
Referentie
20150825

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Voor één van onze eindklanten zijn wij momenteel opzoek naar een Websphere Beheerder.

Functie eisen

•Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Je hebt een gedegen kennis van Java (J2EE) en Websphere (UNIX) en kennis van Oracle is een pré.
•Je hebt geen bezwaar tegen stand-by diensten (1x per 4 weken).
•Verder ben je analytisch en stressbestendig en beschik je over een goed probleemoplossend vermogen en communicatieve vaardigheden.

Wehkamp.nl is al jaren het grootste en meest toonaangevende online warenhuis van Nederland.
Met meer dan 180.000 producten biedt wehkamp.nl haar 1,7 miljoen vaste klanten vanuit de indeling in vijf werelden een actueel en verrassend assortiment. Jaarlijks resulteert dit in ruim zeven miljoen zendingen, die vaak binnen 24 uur of op afspraak snel en betrouwbaar thuisbezorgd worden. Om de klant van een uitmuntende dienstverlening te voorzien, werken er, ruim 600 enthousiaste medewerkers in de meest uiteenlopende specialisaties bij wehkamp.nl. Het bedrijf heeft vier vestigingen. Het hoofdkantoor en de fotostudio zitten in Zwolle en de twee Logistieke Service Centra bevinden zich in Dedemsvaart en Maurik. wehkamp.nl is altijd op zoek naar gedreven professionals. Iets voor jou?

Vacatureomschrijving

Wehkamp.nl maakt gebruik van een moderne infrastructuur die draait onder Websphere (onder UNIX/AIX). Deze omgeving is cruciaal voor het functioneren van onze website wehkamp.nl en het contact center.
Je bent als beheerder verantwoordelijk voor de Java/Websphere omgeving en zorgt samen met je collega’s uit andere disciplines voor optimale beschikbaarheid en performance van het platform.
Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van incidenten, het inrichten van productie- en testomgevingen, inclusief bijbehorende tuning en monitoring.
Je inventariseert en analyseert verzoeken/aanpassingen en zorgt voor de realisatie hiervan. Je onderhoudt contacten met de afdeling Systeemontwikkeling en bent betrokken bij projecten waarin Websphere een rol speelt.

Pluspunten bij deze functie zijn

•Technisch uitdagende omgeving.
•Interessante projecten.
•Agile/SCRUM werkwijze.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten