Trainee Applicatiebeheerder Oracle EBS Financieel

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
476
Status
Gesloten
Referentie
1024

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Rol:Trainee Applicatiebeheerder Oracle EBS Financieel

Werkniveau

Senior

Locatie

Zoetermeer

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

10-10-2017

Aantal uren per week

36 uur

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

02-10-2015

PROJECTINFORMATIE

Wil jij deel uitmaken van een van de grootste ICT-bewegingen binnende rijksoverheid? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Als de integrale Haagse ICT-dienstverlener beheren we nu zo’n 30.000 werkplekken en 8.000 mobiele devices. Dat aantal groeit nog steeds. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in werkplekken met een hoger beveiligingsniveau. Hiermee zijn we een van de grotere werkplekbeheerders binnen de rijksoverheid. Ook verzorgen wij dehosting en housing van diverse bedrijfsspecifieke applicaties en hebben wij specialistische kennis van ERP (softwaresystemen voor bedrijfsprocessen), ECM(informatiebeheer), identity management en keten informatie systemen. Momenteel ondersteunen we de ministeries van Infrastructuur en Milieu (IenM),Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Sociale Zaken en Werkgelegenheid(SZW), Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Financiën, Veiligheiden Justitie (VenJ) en Algemene Zaken (AZ). Wij leveren de medewerkers van deze ministeries de juiste ICT-middelen en doen de bijbehorende ondersteunende en adviserende werkzaamheden op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer,gebruikersondersteuning, en het beheer en onderhoud van applicaties.

De komende jaren treden ook de ministeries van Buitenlandse Zaken(BZ), Economische Zaken (EZ) en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) toe.Wij dragen hiermee bij aan een krachtige, kleine en dienstverlenende rijksoverheid. Dit betekent tevens dat onze organisatie voortdurend inontwikkeling is.

Onze uitdaging is iedere dag weer dat we rijksbrede bundeling en standaardisatiecombineren met klantgerichtheid. Onze ruim 700 medewerkers maken daarbij het verschil. De juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek is een continue uitdaging. We zoeken professionals met een hands on mentaliteit. We zetten in op individuele ontplooiing én professionalisering van de diverse onderdelen van onze organisatie.

SSC-ICTHaaglanden Vestiging Zoetermeer ontwerpt, realiseert en beheert de infrastructuur en hostingfaciliteiten en voert het applicatie- en technischbeheer uit van processen als financiën, inkoop, projecten, content management,document- en recordmanagement en identity- en accessmanagement. Wij beheren belangrijke keten informatiesystemen, verzorgen gebruikersopleidingen en –ondersteuning, adviseren en voeren projecten uit die gericht zijn op nieuwe beheersdiensten.SSC-ICT Haaglanden is ISO gecertificeerd en maakt voor beheer gebruik van ITIL,ASL en BISL en voor projectmanagement van Prince2.

Binnen SSC-ICT Haaglanden Vestiging Zoetermeer is sprake van een sociale werksfeer,die zich richt op resultaat, continue verbetering en ontwikkeling. Wij zijn gevestigd in het centrum van Zoetermeer en goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Vanaf medio 2012 bestaat SSC-ICT Haaglanden Vestiging Zoetermeer uit drie afdelingen: Bedrijfsvoering (stafafdeling), Frontoffice en Beheer. De afdeling Beheer voert de beheerprocessen uit waarmee de ICT diensten worden geleverd: het beheer vande ERP-systemen, ICT Infrastructuur, content management, identity-management en digitale werkplekomgeving, inclusief servicedesk en procesmanagement.

In het voorjaar van 2013 heeft het Ministerie van Veiligheid en Justitie een nieuw ERP systeem in beheer genomen, dat is gebaseerd op Oracle EBS (Leonardo). De afdeling Beheer Enterprise Resource Planning (ERP) voert het beheer uit voor dit systeem.

De afdeling bestaat uit diverse Clusters

Financiën en Projecten

Logistiek (Inkoop en Arbeid)

Ontwikkeling, Autorisaties en BI

Technisch applicatiebeheer

Integratie

Als trainee Functioneel Applicatiebeheerder kom je te werken bij het Cluster Financiënen Projecten. Dit Cluster bestaat uit 8interne medewerkers aangevuld met 12 externe medewerkers, die het beheer en vernieuwing uitvoeren van de volgende EBS-modules:

Debiteuren

Crediteuren

Grootboek

Liquide middelen

Activa

Subledger Accounting

Meerjarige verplichtingen

Betalingsverkeer / Apro

Projecten en uren

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Je hebt tenminste een Hbo-opleiding afgerond

Je hebt niet meer dan 4 jaar werkervaring

Je volgt een traineeship bij een organisatie die ervaring heeft met soortgelijke trajecten. Overleg hiertoe twee referenties van Non-Profitorganisaties incl. naam + telefoonnummers waarin een vergelijkbare opdracht isvoltooid

Een beschrijving is toegevoegd hoe jouw traineeship een persoonlijk ontwikkelingsprogramma biedt van minimaal 12 dagen over een periode van twee jaar;

Een beschrijving is toegevoegd hoe jouw traineeship een vakinhoudelijk ontwikkelingsprogramma biedt van minimaal 65 dagen over een periode van twee jaar en waarin minimaal de volgende cursussen worden gevolgd :

R12.x Oracle General Ledger Management 5

R12.x Oracle Subledger Accounting Fundamentals 2

R12.x Oracle Financial Applications Overview 5

R12.x Oracle Financials Functional Foundation 5

R12.x Oracle Payables Management Fundamentals 4

R12.x Oracle Asset Management Fundamentals 4

R12.x Oracle Receivables Management Fundamentals 4

R12.x Oracle Financials New FeaturesFundamentals 5

R12.x Oracle E-Business Tax Fundamentals 3

R12.x Oracle Cash Management Fundamentals2

R12.x Oracle Advanced Global Intercompany System 2

R12.x Oracle Internet Expenses Fundamentals 3

R12.x Oracle Advanced Collections Fundamentals 3

Oracle E-Business Suite R12 Financials Certified Expert Consultant, Payables (zelfstudie)

R12.x Oracle Project Costing Fundamentals 4

R12.x Oracle Project Foundation Fundamentals 3

R12.x Oracle Project Management Fundamentals 4

R12.x Oracle Project Billing Fundamentals 2

R12 Project Resource Management Fundamentals 1

OVERIGE EISEN EN WENSEN

Het vakinhoudelijke ontwikkelingsprogramma wordt afgenomen bij erkende aanbieders of is aantoonbaar van vergelijkbare kwaliteit

Uit testen blijkt dat je minimaal Hbo-niveau scoort op Verbale Logicaen Inductieve Logica

Je hebt affiniteit met IT, eventueel aantoonbaar ondersteund door testresultaten

Je beschikt aanvullend over de volgende competenties

Klantgericht

Leergierig

In staat om samen te werken

Stressbestendig

Flexibel

Schrijfvaardig

Initiatief nemend (niet afwachtend)

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Wij zijn op zoek naar een leergierige collega , die ondersteund door eentraineeship programma, gemotiveerd is om diepgaande kennis te vergaren over en ruimeervaring op te doen met de Financiële modules van Oracle EBS voor het uitvoeren van functioneel applicatiebeheer taken, het ondersteunen van de zittende collega’s, het adviseren van de gebruikersorganisatie en mogelijk project(leiders)activiteiten in een complexe Oracle EBS omgeving. Vanuit het traineeship programma dat je volgt, krijg je ondersteuning en coaching gedurendede looptijd van 2 jaar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het volgen van de verderop aangegeven vakinhoudelijke opleidingen. Doel is dat jeals kandidaat gedurende de periode van 2 jaar de vaardigheden en kennis verwerft die nodig om alle van onderstaande taken zelfstandig te kunnen uitvoeren :

-Het afhandelen van service requests(gebruikersondersteuning).

-Het analyseren en verhelpen van incidenten.

-In overleg met de klant opstellen van een RFCsjabloon (Request for Change).

-Het opstellen van Risico en Impact analyses voor wijzigingen.

-Het opstellen van functionele ontwerpen voorgoedgekeurde wijzigingen conform de AIM (OUM) methodiek.

-Het doorvoeren van wijzigingen in de functionele setup van het systeem.

-Het testen van doorgevoerde wijzigingen.

-Het geven van gebruikersopleidingen.

-Het overdragen van kennis aan de zittende medewerkers.

-Doorgronden van en adviseren over samenhang applicatiemogelijkheden en gewenste/aanwezige functionaliteit

-Bijhouden nieuwe ontwikkelingen

Omdat de traineeship zal worden uitgevoerd in nauwe samenwerking tussen SSC-ICT en de leverancier van de traineeship, is er de gelegenheid je tijdens het gesprek te laten vergezellen door een vertegenwoordiger van deze leverancier .

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten