Applicatiespecialist Mobility

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
540
Status
Gesloten
Referentie
1029

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Helion IT 162 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Rol

Applicatiespecialist Mobility

Werkniveau

Senior

Locatie

Zoetermeer

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

12-04-2016

Aantal uren per week

36 uur

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

28-09-2015

PROJECTINFORMATIE

Onsshared service center werkt voor acht ministeries en servicet 30.000 mensen die werken op vele locaties in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Ons dienstverleningsaanbod breiden we verder uit. We leveren een zeer breed en state of the art pakket aan ICT-services en expertises zoals:

-vaste en mobiele werkplekservice,

-voorzieningen als Rijksportaal en de Rijksappstore,

-hosting en housing van een groot aantal bedrijfsspecifieke applicatiesin onze datacenters,

-ERP-services (SAP, Oracle enExact) en

-diverse secure IT-services.

We ondersteunen de ministeries van AZ, BZK, BZ, FIN, IenM, VenJ, VWS en SZW. Conform hetuitvoeringsprogramma Compacte Rijksdienst (CRD) verwachten we de komende jarenook de ministeries van OCW en EZ te kunnen bedienen. Zo dragen we bij aan een krachtige, kleine en dienstverlenende rijksoverheid.

Onze uitdaging is iedere dag weer dat we rijksbrede bundeling en standaardisatie combineren met klantgerichtheid. Onze medewerkers maken daarbij het verschil.

De juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek is een continueuitdaging.

We zoeken professionals met een hands-on mentaliteit die zich willen door ontwikkelen. We bieden volop kansen tot ontplooiing, een zeer professionele en dynamische werkomgeving, een complexe ICT-infrastructuur en boeiende ICT-vraagstukken.

Het Good platform bestaat in zijn totaliteit uit 50 Windows Server verdeeld overeen drietal ministeries. Op deze Good platformen wordt door ca. 10.000 mobile apparatenverbinding gemaakt.

Team Digitale Werk Omgeving, ( DWO) is een enthousiast en gemotiveerd team van ongeveer 50 medewerkers bestaande uit meerdere taken en disciplines.

Het Team Digitale Werk omgeving (DWO) beheert, ondersteunt en innoveert de Digitale Werkplekdiensten binnen het verzorgingsgebied van SSC-ICT. Onder deze diensten vallen onder andere de centrale Digitale Werkplek Rijksdiensten, Mail(Exchange), Mobility en File & Print Services. Deze diensten worden ondersteund door verschillende clusters die in nauw samenwerkingsverband de IT-behoefte van de ambtenaar realiseren in de vorm van een moderne, veilige en functionele werkomgeving.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Afgeronde HBO opleiding

10 jaar relevante werkervaring

Microsoft MCP, Installing and configuring Windows Server 2012(examen)

ITIL Foundation v3

Prince2 Foundation

Minimaal 5 jaar ervaring en kennis van Mobility

2 jaar ervaring met GOOD producten

OVERIGE EISEN EN WENSEN

Aantoonbare kennis en ervaring in relatie tot Bring Your Own Device (BYOD) en het opstellen van BYOD gebruik-, beheer- en beveiligingsbeleid

Aantoonbare ervaring met Mobile DeviceManagement (MDM)

Aantoonbare kennis opsenior niveau van Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen, waaronder;

  1. Mobile Device Management (MDM)

  1. Mobile Application management (MAM)

  1. Mobile Content Management (MCM)

Ervaring met het opleiden, coördineren en begeleiden van medewerkers

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Als Senior Applicatiespecialist Mobility zal je team DWO (Digitale Werk Omgeving) ondersteunen in het ontwikkelen en beheren van Mobility oplossingen.

De beheertaken omvatten onder andere het beheer van de Enterprise Mobility Management (EMM) omgeving, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen.

Daarnaast wordt van je verwacht dat je in de rol van Senior de doorontwikkeling en verbetering van de dienstverlening binnen het cluster Mobility op kan pakken. Denk hierbij aan het introduceren en inrichten van nieuwe mobiele applicaties of apparaten.

De taken van de Senior Applicatiespecialist Mobility binnen het team Digitale Werk Omgeving zijn onder andere:

-Het testen en implementeren van wijzigingen op systemen om deze binnen de functioneel en technisch gestelde kaders op te leveren

-Het analyseren en oplossen van problemen om de systemen zo snel en adequaat mogelijk terug te brengen naar het met de klant afgesproken service niveau

-Het beheren van systemen en processen met als doel deze optimaal te laten verlopen

-Deelnemen in en coördineren van verschillende ICT projecten

-Coördineren en begeleiden van junior en Medior medewerkers

-Opstellen van rapportages

-Overdragen van kennis en ervaringen aan collega’s en klanten door middel van trainingen, instructies, evaluaties en documentatie

-Vastleggen van procedures, wijzigingen en systeemconfiguratie

GEDRAGSKENMERKEN

De Mobility medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijks operationeel en tactisch beheer van het Mobility platform. Binnen de functie zal de nadruk enerzijds liggen op het beheer en anderzijds op het participeren binnen projecten.

Competenties

analyseren

klantgerichtheid

omgevingsbewustzijn

plannen en organiseren

samenwerken

voortgangscontrole

zelfontwikkeling

stressbestendigheid

helikopterview

mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

EXTRA INFORMATIE

Indien kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek,dan zal dat plaatsvinden op 02-10-2015 a.s. tussen 10.00 uur tot 12.00 uur.

Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten