Applicatie Specialist

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
30
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur

6 maanden

Startdatum

ZSM

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Zoetermeer

Uren per week

36 uur

Werkzaamheden
Senior Applicatiespecialist Mobility

TAKEN EN RESULTAATGEBIEDEN
Het Shared Service Center ICT (SSC-ICT), vestiging Zoetermeer, bestaat uit vier afdelingen: Bedrijfsvoering, Front Office, Applicatiebeheer en Beheer Infrastructuur. De afdelingen Applicatiebeheer en Beheer Infrastructuur voeren de beheerprocessen uit waarmee de ICT-diensten worden geleverd; het beheer van de ERP-systemen, de ICT-infrastructuur, Contentmanagement, Identity-management en Digitale werk omgeving, inclusief Customer Services en Procesmanagement. Voor de afdeling Beheer Infrastructuur, Team Digitale Werk Omgeving (DWO), zijn wij op zoek naar een Senior Applicatiespecialist Mobility

Functieomschrijving

Als Senior Applicatiespecialist Mobility zal je team DWO (Digitale Werk Omgeving) ondersteunen in het ontwikkelen en beheren van Mobility oplossingen.
De beheertaken omvatten onder andere het beheer van de Enterprise Mobility Management (EMM) omgeving, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen.
Daarnaast wordt van je verwacht dat je in de rol van Senior de doorontwikkeling en verbetering van de dienstverlening binnen het cluster Mobility op kan pakken. Denk hierbij aan het introduceren en inrichten van nieuwe mobiele applicaties of apparaten.
De taken van de Senior Applicatiespecialist Mobility binnen het team Digitale Werk Omgeving zijn onder andere:
·Het testen en implementeren van wijzigingen op systemen om deze binnen de functioneel en technisch gestelde kaders op te leveren
·Het analyseren en oplossen van problemen om de systemen zo snel en adequaat mogelijk terug te brengen naar het met de klant afgesproken service niveau
·Het beheren van systemen en processen met als doel deze optimaal te laten verlopen
·Deelnemen in en coördineren van verschillende ICT projecten
·Coördineren en begeleiden van junior en Medior medewerkers
·Opstellen van rapportages
·Overdragen van kennis en ervaringen aan collega’s en klanten door middel van trainingen, instructies, evaluaties en documentatie
·Vastleggen van procedures, wijzigingen en systeemconfiguratie

WERKOMGEVING

Ons shared service center werkt voor acht ministeries en servicet 30.000 mensen die werken op vele locaties in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Ons dienstverleningsaanbod breiden we verder uit. We leveren een zeer breed en state of the art pakket aan ICT-services en expertises zoals:
-vaste en mobiele werkplekservice,
-voorzieningen als Rijksportaal en de Rijksappstore,
-hosting en housing van een groot aantal bedrijfsspecifieke applicaties in onze datacenters,
-ERP-services (SAP, Oracle en Exact) en
-diverse secure IT-services.
We ondersteunen de ministeries van AZ, BZK, BZ, FIN, IenM, VenJ, VWS en SZW. Conform het uitvoeringsprogramma Compacte Rijksdienst (CRD) verwachten we de komende jaren ook de ministeries van OCW en EZ te kunnen bedienen. Zo dragen we bij aan een krachtige, kleine en dienstverlenende rijksoverheid.

Onze uitdaging is iedere dag weer dat we rijksbrede bundeling en standaardisatie combineren met klantgerichtheid. Onze medewerkers maken daarbij het verschil.
De juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek is een continue uitdaging.
We zoeken professionals met een hands-on mentaliteit die zich willen doorontwikkelen. We bieden volop kansen tot ontplooiing, een zeer professionele en dynamische werkomgeving, een complexe ICT-infrastructuur en boeiende ICT-vraagstukken.

Het Good platform bestaat in zijn totaliteit uit 50 Windows Server verdeeld over een drietal ministeries. Op deze Good platformen wordt door ca. 10.000 mobile apparaten verbinding gemaakt.

DE AFDELING/ Team

Team Digitale Werk Omgeving, ( DWO) is een enthousiast en gemotiveerd team van ongeveer 50 medewerkers bestaande uit meerdere taken en disciplines.
Het Team Digitale Werk omgeving (DWO) beheert, ondersteunt en innoveert de Digitale Werkplekdiensten binnen het verzorgingsgebied van SSC-ICT. Onder deze diensten vallen onder andere de centrale Digitale Werkplek Rijksdiensten, Mail (Exchange), Mobility en File & Print Services. Deze diensten worden ondersteund door verschillende clusters die in nauw samenwerkingsverband de IT-behoefte van de ambtenaar realiseren in de vorm van een moderne, veilige en functionele werkomgeving.

VEREISTEN VOOR DE FUNCTIE

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

-Afgeronde HBO opleiding
-10 jaar relevante werkervaring
-Microsoft MCP, Installing and configuring Windows Server 2012(examen)
-ITIL Foundation v3
-Prince2 Foundation
-Minimaal 5 jaar ervaring en kennis van Mobility
-2 jaar ervaring met GOOD producten

OVERIGE EISEN EN WENSEN

-Aantoonbare kennis en ervaring in relatie tot Bring Your Own Device (BYOD) en het opstellen van BYOD gebruik-, beheer- en beveiligingsbeleid
-Aantoonbare ervaring met Mobile Device Management (MDM)
-Aantoonbare kennis op senior niveau van Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen, waaronder;
1.Mobile Device Management (MDM)
2.Mobile Application management (MAM)
3.Mobile Content Management (MCM)
-Ervaring met het opleiden, coördineren en begeleiden van medewerkers

TOELICHTING (korte typering van geschikte medewerker)

De Mobility medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijks operationeel en tactisch beheer van het Mobility platform. Binnen de functie zal de nadruk enerzijds liggen op het beheer en anderzijds op het participeren binnen projecten.

Competenties
·analyseren
·klantgerichtheid
·omgevingsbewustzijn
·plannen en organiseren
·samenwerken
·voortgangscontrole
·zelfontwikkeling
·stressbestendigheid
·helikopterview
·mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten