medior tester

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
assen
Reacties
0
Bekeken
152
Status
Gesloten

Omschrijving

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2255

Rol Tester
Werkniveau Medior
Locatie Assen
Startdatum Zo snel mogelijk
Einddatum 01-12-2015
Aantal uren per week 32 uur

PROJECTINFORMATIE

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.
Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. RVO.nl werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. De organisatie bestaat sinds 2014 en is ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en Dienst Regelingen. Ook zijn er taken van de Productschappen ondergebracht. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stelt dienstverlening aan de ondernemer centraal. Door slimme organisatie en digitale dienstverlening zorgt de rijksdienst voor een soepele en optimale dienstverlening.RVO.nl werkt in binnen- en buitenland samen met overheden, kennisinstellingen, internationale organisaties en tal van andere partnerorganisaties. RVO.nl is haar digitale dienstverlening aan het optimaliseren.
RVO.nl heeft met het Uitvoeringsplatform een nieuwe conceptuele benadering van het inrichten van processen ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt gaat worden van herbruikbare procescomponenten.
Eén belangrijk onderdeel van het uitvoeringsplatform is het regelgedreven softwareplatform Blueriq.
Binnen dit projectteam zoekt RVO.nl een senior tester, die tevens coachend kan optreden naar de overige teamleden en andere functionarissen in de keten. Deze senior tester moet actuele kennis hebben van het modelleren in een regel gedreven platform als Blueriq.

RVO.nl heeft met het Uitvoeringsplatform een nieuwe conceptuele benadering van het inrichten van processen ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt gaat worden van herbruikbare procescomponenten.
Eén belangrijk onderdeel van het uitvoeringsplatform is het regelgedreven softwareplatform Blueriq. Bij gebleken geschiktheid kan de beheerder/tester ook ingezet worden op andere trajecten in dit werkveld.
Binnen dit projectteam zoekt RVO.nl een senior tester, die tevens coachend kan optreden naar de overige teamleden en andere functionarissen in de keten. Deze senior tester moet actuele kennis hebben van het modelleren in een regel gedreven platform als Blueriq. Bij gebleken geschiktheid kan de beheerder/tester ook ingezet worden op andere trajecten in dit werkveld.

VEREISTE KENNIS

Deze ervaren tester/beheerder moet goede kennis hebben van digitale dienstverlening bij de Rijksoverheid. Kennis van het huidige applicatielandschap van RVO.nl geldt als een pre. Aangezien hij/zij testactivietiten moet coördineren, moeten zowel de schriftelijke als communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld zijn.

GEDRAGSKENMERKEN

Medewerker moet zelfstandig kunnen werken binnen een dynamische politieke omgeving en beschikken over een pro-actieve houding.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten