Marketeer (Digitale Dienstverlening)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
556
Status
Gesloten
Referentie
20117961

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20117961 Tijdelijke inhuur

Voor Waternet zijn wij op zoek naar een Senior Marketeer (online).

Profiel organisatie

Waternet is de gemeenschappelijke organisatie van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam. Samen met onze klanten zorgen wij voor het water in Amsterdam en een groot gedeelte van Utrecht en Noord-Holland. Een gebied van 700 km2 met 1,2 miljoen mensen.

Profiel opdracht

De afdeling Marketing en Communicatie bestaat uit de teams Marketing, Communicatie en Strategisch Advies. De afdeling zorgt ervoor dat wensen en ervaringen van klanten betekenis krijgen. Dit leidt tot verbeteringen en vernieuwingen in de dienstverlening en helpt op die manier Waternet om haar performance op een hoger niveau te brengen. Het team Marketing wil de transitie maken naar een team van experts die regie voert op het vaststellen en realiseren van onze klantdoelstellingen. De bijdrage van het team is vooral vanuit klantperspectief, kennis van de markt, trends in dienstverlening en met scherp zicht op het verbeterpotentieel in interne klantprocessen verandering realiseren. Het team staat voor effectief en efficiënt verbetermanagement met duidelijke resultaten. Op cruciale projecten voert het team zelf het programma- of projectmanagement. De tevredenheidscore van het continue klanttevredenheidsonderzoek en de cost-to-serve zijn een belangrijke indicator voor de kwaliteit van jouw werk. Waternet staat voor een grote digitaliseringsopgave waarbij 80% van al het klantcontact in 2018 digitaal moet verlopen. Jouw beleid, business cases en procesontwerpen dragen daar sterk aan bij.

 • Volgen en signaleren van trends en ontwikkelingen in de Marketing en (digitale) dienstverlening en deze vertalen naar strategieën en ontwerpen op diensten, producten en klantprocessen;

 • Verantwoordelijk voor het initiëren, formuleren en realiseren van de marketingstrategie. Denk hierbij aan: dienstverleningsstrategie, betalingsstrategie, kanaalstrategie, verleidingsstrategie, klantbelofte, klantsegmentatie;

 • Vertalen van deze strategie naar aanpak en ontwerp op tactisch niveau (zoals procesontwerpen, business cases, klantbeleid, etc), met specifieke aandacht voor het verbinden van de strategie aan het verbeterpotentieel in interne klantprocessen;

 • Regelmatig schakelen met externe stakeholders, opdrachtgevers, klantgroepen, belangengroepen;

 • Urgentie identificeren uit kwaliteitsmonitoring en klantonderzoek en vertalen naar concrete verbetervoorstellen;

 • Samenwerken met Agile Scrum teams en deelnemen aan onderdelen van de Scrum methodiek om productverbeteringen tot stand te brengen;

 • Samenwerken met Productmanager om de marketingstrategie vorm te geven.

Functie Eisen

 1. U bent minimaal in het bezit van een 4-jarig erkend HBO diploma in de richting marketing, economie of bedrijfskunde.

 2. U hebt In de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van een marketingstrategie en het kunnen werken op tactisch niveau binnen een grote dienstverlenende organisatie.

 3. U hebt In de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar ervaring in een organisatie waar een omslag heeft plaatsgevonden naar digitalisering van dienstverlening aan grote klantgroepen.

 4. U hebt in de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar ervaring met LEAN proces en verandermanagement minimaal op Blackbelt niveau (je bent gecertificeerd).

Competenties

 • Analytisch

 • Besluitvaardig

 • Hands-on mentaliteit

 • Omgevingsbewust

 • Klantgericht

Bovengenoemde competenties zullen worden getoetst tijdens het matchgesprek.

Functie Wensen

 1. U hebt kennis van Agile en/of Agile scrum.

 2. U hebt kennis van projectmanagementmethoden zoals Prince 2, MSP, Projectmatig creëren.

 3. U hebt ervaring en aantoonbare affiniteit met (het verbeteren) van digitale dienstverlening.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

01-11-2015

Duur

01-05-2016

Optie op verlenging

6 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

maximaal € 80,00

Sluitingsdatum

06-10-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

13 of 15 oktober 2015

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten