Toezichthouder kabels en leidingen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

30-9-2015 om 17:00 uur

Als toezichthouder kabels en leidingen ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op graafwerkzaamheden in het openbaar gebied. Je beheert de website waar ingravers voor kabels en leidingen zich aanmelden. Als toezichthouder controleer je het aangemelde graafwerk en de aanleg van kabels en leidingen. Je neemt maatregelen ten aanzien van de kwaliteitsverbetering bij de aanleg. Door periodieke controle na gravingen, speel je in op de achteruitgang van de kwaliteit en veiligheid van het openbaar gebied, zoals verzakkingen. Je verhaalt kosten van verzakkingen en/of schades die niet binnen de degeneratiekosten vallen op de aannemer of laat hem zelf de ontstane schade herstellen. Je werkt samen met belanghebbenden, nutsbedrijven, burgers en aannemers.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau
minimaal 10 jaar ervaring in civiele techniek
Je bent een netwerker en een bruggenbouwer met als specialisme kabels, leidingen, graaf- en straatwerkzaamheden.
Ervaring met Kabels en Leidingen in de openbare ruimte minimaal 5 jaar
Bekendheid met MOOR (meld systeem voor ingravers)
Je bent in staat deel uit te maken van een team professionals dat enthousiast werkt aan het in stand houden en aan het realiseren van een hoge kwaliteit van het leefgebied in de gemeente.

Daarnaast ben jij

Omgevingsbewust
Overtuigingskracht
Pro-actief

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten