Microsoft Server Engineer MS Exchange

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
326
Status
Gesloten
Referentie
1030

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Zoetermeer Senior 40 uur

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2259

Rol Microsoft Server Engineer MS Exchange
Werkniveau Senior
Locatie Zoetermeer
Startdatum 19-10-2015
Einddatum 08-01-2016
Aantal uren per week 40 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Wil jij deel uitmaken van een van de grootste ICT-bewegingen binnen de rijksoverheid, dan ben je bij ons op de juiste plek. Ons shared service center werkt voor acht ministeries en servicet 30.000 mensen die werken op vele locaties in Nederland en op 160 ambassade posten over de gehele wereld. Ons dienstverleningsaanbod breiden we verder uit. We leveren een zeer breed enstate of the art pakket aan ICT-services en expertises zoals:

-vaste en mobiele werkplekservice,

-voorzieningen als Rijksportaal en de Rijksappstore,

-hosting en housing van een groot aantal bedrijfsspecifieke applicaties in onze datacenters,

-ERP-services (SAP, Oracle en Exact) en

-diverse secure IT-services.

We ondersteunen de ministeries van AZ, BZK, BZ, FIN, IenM, VenJ, VWS en SZW. Conform het uitvoeringsprogramma Compacte Rijksdienst (CRD) verwachten we de komende jaren ook de ministeries van OCW en EZ te kunnen bedienen. Zo dragen we bij aan een krachtige, kleine en dienstverlenende rijksoverheid.

Onze uitdaging is iedere dag weer dat we rijksbrede bundeling en standaardisatie combineren met klantgerichtheid. Onze medewerkers maken daarbij het verschil.

De juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek is een continue uitdaging.

We zoeken professionals met een hands-on mentaliteit die zich willen doorontwikkelen. We bieden volop kansen tot ontplooiing, een zeer professionele en dynamische werkomgeving, een complexe ICT-infrastructuur en boeiende ICT-vraagstukken.

De dienstverlener van het ministerie vanBuitenlandse Zaken blijft zich binnen SSC-ICT richten op flexibeleICT-dienstverlening in het buitenland

.

Binnen de afdeling BI (Beheer Infrastructuur) is een van de teams EI (Exploitatie ICT Diensten). Dit is het team dat zich bezighoudt met de dienstverlening aan het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse posten in het buitenland.

HetTeam EI bestaat uit ongeveer 45 specialisten. Dit zijn goed opgeleide 3elijns specialisten met diepgaande kennis van hun vakgebied. Naast lijnwerkzaamheden worden ook resources beschikbaar gesteld voor meerdere projecten.

Aangestuurd door een teammanager die ondersteund wordt door een aantal senior Netwerk-/Systeemspecialisten wordt de infrastructuur van de klant BuitenlandseZaken geëxploiteerd.

Binnen het team zijn sub teams per discipline ingericht. Deze sub teams worden aangestuurd door een van de genoemde senioren, te weten Informatie-, Communicatie–, Kantoor- en Ondersteunende Technologie.

VEREISTE KENNIS

Als Senior Microsoft Server Specialist met als specialisatie Exchange heb je een ondernemersmentaliteit. Je bent resultaat- samenwerkings- en klantgericht en beschikt over overtuigingskracht en aanpassingsvermogen. Door je sterk coachende vaardigheden ben je in staat om mensen te verbinden, te enthousiasmeren en mee te krijgen in continue veranderende situaties. Door je groot analytisch vermogen ben je in staat om verstoringen gestructureerd, snelen zorgvuldig af te handelen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAATMOET VOLDOEN

-In het bezit van MCSE certificering;

-MCSE2012 is een pre;

-Minimaal 5 jaar relevante kennis en ervaring met de laatste Microsoft server operating systemen;

-Minimaal 5 jaar relevante ervaring met Active Directory, SQL Server 2005/2008 en IIS webservers;

-Ervaring met Citrix is een pre;

-Aantoonbare ruime ervaring als beheerder van Microsoft Exchange 2010 omgevingen;

-Aantoonbare kennis van producten als MS Lync en Powershell in combinatie met Exchange.

OVERIGE EISEN EN WENSEN

-Minimaal HBO werk- en denkniveau;

-Ruime ervaring met ITIL foundation/ ITIL (met name Incident, Problem, Change en Release Management);

-Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;

-Ervaring met VMware,Infrastucture, Scanmail, Fsecure, Vasco en SSCM geniet de voorkeur.

-Procedureel sterk;

-Zelfstandigen kan mensen op sleeptouw nemen;

-Stevige persoonlijkheid / persoonlijke uitstraling;

-Professionele instelling;

-Zelfmotiverend;

-Sociaalvaardig;

-Didactische vaardigheden;

-Bereid is om consignatie diensten te lopen;

-Flexibiliteit en bereidheid te reizen naar de buitenlandse posten die zich ook in gevaarlijke gebieden kunnen bevinden.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

De bedoeling is dat je expert bent op het gebied van Microsoft omgevingen en dat je jezelf continu blijft uitdagen om je te ontwikkelen. Je bent consultant kan optreden als sparringpartner van de klant die binnen het team wordt bediend.

Als Senior Microsoft Exchange specialist word je ingezet voor het beheren, ontwerpen,bouwen en testen van technische implementaties en/of applicatie componenten die voldoen aan opgestelde requirements van de klant. Verder toets je of specificaties, ontwerpen en implementaties voldoen aan de binnen een architectuur gestelde randvoorwaarden en de behoeften van stakeholders. Je bent ook verantwoordelijk voor het schrijven van de bijbehorende technische documentatie.

Aangezien je primaire aandachtsgebied de ICT infrastructuur van het ministerie vanBuitenlandse Zaken is ben je flexibel inzetbaar zowel in Nederland als in het buitenland. Dit houdt onder meer in dat je in staat en bereid moet zijn om tereizen, ook naar gebieden waar de veiligheidsomstandigheden minder gegarandeerdzijn. Het betekent ook dat je frequent moet werken buiten de normale kantooruren in verband met de tijdsverschillen met de posten in het buitenland.Voorts ben je zelfstandig en zelfredzaam als de omstandigheden dat vereisen.

GEDRAGSKENMERKEN

Tot slot zij hier vermeld dat aantoonbare vaardigheden op het gebied van (technische)onderzoeken, opstellen van adviezen en heldere communicatie hierover van grootbelang worden geacht.

Samenvattend: een senior, die zelfstandig in korte tijd zich kan inwerken op technisch en organisatorisch gebied.

ICT Functies bij het Ministerie Buitenlandse Zaken zijn vertrouwensfuncties. Voor aanvang van de werkzaamheden dient de nieuwe medewerker een verklaring omtrent gedrag te overhandigen.

EXTRA INFORMATIE

Indien kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, dan zal dat plaatsvinden op 12-10-2015 a.s. tussen 9.00 uur en 12.00 uur .

Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten