Projectleider / Verandermanager

Intermediair
Marcenbas BV
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Randstad
Reacties
0
Bekeken
30
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor mijn opdrachtgever, een bedrijf in Zuid-Holland, ben ik op zoek naar een (parttime) Projectleider. Iemand die ruime ervaring heeft in de aansturing van verandertrajecten, bij voorkeur in relatie tot invoering ERP, inclusief bijbehorende cultuuraspecten.

De inzet bedraagt 2 tot 3 dagen per week vanaf het 4e kwartaal 2015. Het programma heeft een looptijd tot begin 2018. De inzet (hoeveelheid en werkzaamheden) voor deze projectleider zal steeds per managementfase beoordeeld worden.

In een notendop

De doelstellingen van het programma zijn

· Verbinden van processen in een ERP-systeem, waardoor de informatievoorziening en dienstverlening verbetert
· Vereenvoudigen van ICT
· Doelmatigheid

De rol van de projectleider Organisatie

Je begeleidt de organisatie bij het managen van de veranderingen aan de organisatie, het personeel en de cultuur, die nodig zijn om de doelen van het programma te realiseren. Je analyseert de situatie, definieert de veranderstrategie en vertaalt deze naar concrete stappen. Je zorgt ervoor dat de aanpak hanteerbaar wordt gemaakt, en niet onnodig groot wordt. Je neemt zelf een behoorlijk deel van de
implementatie van de verandering voor je rekening. Je zorgt voor afstemming (zowel inhoudelijk als planmatig) met de andere programmalijnen. En je stuurt het projectteam Organisatie aan, waarin onder andere P&O en Communicatie zijn vertegenwoordigd.

Ben jij op dit moment nog (parttime) beschikbaar en wellicht geïnteresseerd? Reageer dan!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten