Compliance Officer Vermogensbeheer

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
24-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
62,50
Op locatie
De Meern
Reacties
0
Bekeken
49
Status
Gesloten
Referentie
92150220

Afrondingstoelichting

-


TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De functie
Wil jij graag in een klein team mee bouwen aan de ontwikkeling van jezelf en de afdeling? Sla jij de brug tussen Compliance en Risk? Binnen de nieuw in te richten vermogensbeheerder van Achmea, een van de grootste van Nederland? Weet jij belangrijke compliancerisico’s waaraan een vermogensbeheerder bloot staat op tijd te tackelen? Doe je dat door de juiste vragen te stellen? Dan past deze functie bij jou! Je dagelijks werk bestaat uit de volgende onderdelen: - Het monitoren van de naleving van wet- en regelgeving. - Gevraagd en ongevraagd adviseren van het lijnmanagement over het borgen van wet-en regelgeving in de bedrijfsvoering en waar nodig het lijnmanagement aanspreken op haar verantwoordelijkheid. - Het bewaken en zorgvuldig afwikkelen van (compliance) incidenten in nauwe samenwerking met je collega (senior) compliance officer en met Operational Risk. - Het bijhouden van nieuwe wet- en regelgeving en het analyseren van de impact daarvan. - Het vergroten van het compliance- en risicobewustzijn.
 
Het profiel

  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding (bijvoorbeeld rechten of bedrijfseconomie). - Je hebt werkervaring opgedaan bij een financiële dienstverlener het liefst op het gebied van compliance. - Je hebt kennis van financiële wetgeving die van toepassing is op beleggingsondernemingen en beleggingsinstellingen, zoals Wft, AIFMD, Mifid en EMIR of je bent bereid je deze kennis snel eigen te maken. - Je bent analytisch sterk, je denkt vanuit concepten en je werkt klantgericht. - Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. - Je staat stevig in je schoenen. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

 
Jouw afdeling
Je werkt in een klein team met 1 collega compliance officer. Compliance werkt nauw samen met de afdeling Operational Risk. Gelet op de raakvlakken tussen Compliance en Operational Risk is het belangrijk dat je hiermee affiniteit hebt. Circa een kwart van je werkzaamheden ligt op het terrein van Operational Risk.
 
Wij bieden
Een tijdelijke functie voor ca. drie maanden voor 36 uur per week binnen de divisie Syntrus Achmea Vermogensbeheer, locatie De Meern. De startdatum is zo snel mogelijk.

Uurtarief tussen de € 60 en € 65 inclusief reiskosten, exclusief BTW. Het uiteindelijke tarief zal worden bepaald op basis van kennis en ervaring.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten