Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
469
Status
Gesloten

Omschrijving

Omschrijving

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een Ontwikkelaar voor implementatie bestaande BPEL 11g services in Service Bus 12c, in het midden van het land.

Binnen de afdeling CSP Services worden services gebouwd en onderhouden binnen het CRMi platform. Dit platform is gebaseerd op Oracle Fusion Middleware 11g en wordt momenteel geüpgraded naar 12c. Na afronding van de upgrade zullen een groot aantal bestaande services welke nu geïmplementeerd zijn in BPEL, worden omgezet naar Service Bus. Deze omzetting wordt projectmatig aangepakt. Binnen dit project zal je je werkzaamheden gaan uitvoeren. Als ontwikkelaar ben je binnen het project verantwoordelijk voor de implementatie van reeds bestaande BPEL 11g services in Service Bus 12c. Met een mix van hergebruik van bestaande logica (transformaties) en nieuwe functionaliteit (SB templates, Maven) vanuit 12c, zorg je dat de services beschikbaar komen op het nieuwe platform zonder functionele wijzigingen en impact voor de afnemer

De kandidaat die we zoeken heeft ervaring met werken in agile teams

functie eisen

-Meerdere jaren ervaring met implementeren van services binnen SOA Suite -BPEL
-Ervaring met Continuous Integration en daaraan gerelateerde tools ( Maven,Hudson/Jenking, Nexus)

Selectie critera

-initiatief
-samenwerking

Locatie

Midden Nederland

Uren

40

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Deadline

25-09-2015 15:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten