Testanalist 3 fte

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten
Referentie
30151175

Omschrijving

Testanalist 3 fte

Standplaats
Meppel

Startdatum
01-12-2015

Einddatum
30-04-2016

Optie tot verlenging
Ja

Uren per week
36

Opdracht omschrijving
Voor het testen van specifieke applicaties zijn wij zoek naar 3 Testanalisten ten behoeve van het scrumteam. Het betreft het uitvoeren van alle benodigde testactiviteiten om tot een geaccepteerd product te komen.

Doelstelling
Testexpertise in scrumteam inbrengen.

Verantwoordelijkheden
Opstellen user stories, opstellen testscripts, opzet en gebruik vanTest automatisering.

Vakmatige taken
Agile tester met allround testervaring. Kennis van alle moderne testmethodieken. Daarnaast kennis en ervaring van Testautomatisering.

Opleiding
Minimaal een afgeronde MBO / HAVO-opleiding is een eis.
Certificering op het gebied van testen in een Agile situatie, zoals bijvoorbeeld de CAT-certificering is een wens.
Een afgeronde HBO / WO opleiding is een wens.

Werkervaring
Aantoonbare opgedane ervaring met Fitnesse
Aantoonbare werkervaring met SCRUM
Aantoonbaar relevante werkervaring als Test Automatiseerder
Minimaal 3 jaar relevante ervaring als Testanalist

Competentie
Communicatief sterk,
Analytisch sterk,
Proactief (ophalen informatie) en
Teamspeler

Planning / Afspraken
Intake gesprekken
De intakegesprekken vinden plaats op 5 en 7 oktober 2015 in Meppel. Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek, ontvangen hier uiterlijk een dag voor de intake bericht over.

Terugkoppeling offertes
07-10-2015

Toelichting gunning
Sortering
Sorteer op prijs / kwaliteit verhouding

Gewicht van prijs

20 %

Gewicht van kwaliteit

80 %

Uitleg gunningscriteria

Top
Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100, maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )
CV
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld en bij voorkeur in PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. Inhuurdesk behoudt zich het recht voor om aanbiedingen terzijde te leggen indien er overmatig veel taal- en/of spelfouten in het CV en/of referentie voorkomen. In het CV dient ten aller tijden een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template. Maakt u geen gebruik van bijgevoegd template zal uw bieding terzijde worden gelegd. Inhuurdesk behoudt zich het recht voor om aanbiedingen terzijde te leggen indien de kandidaat in de afgelopen zes maanden reeds eerder op een intakegesprek bij de Inhuurdesk is geweest voor dezelfde of een vergelijkbare functie en hieruit is gebleken dat de kandidaat onvoldoende geschikt is geweest.

Referenties
Onder een referentie verstaan wij een overzichtelijke omschrijving van minimaal één (kern)competentie in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week, de betreffende competentie omschreven volgens de STAR-methode (Situatie, Taak, Actie, Resultaat). Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever, hetgeen in zijn algemeenheid alleen zal gebeuren als de kandidaat in aanmerking komt voor een gesprek.

Opleidingen en diploma's
Indien bij de selectiecriteria gevraagd wordt naar afgeronde opleidingen, dan dienen kandidaten een kopie diploma en/of certificaat toe te voegen aan de aanvraag. De originele gewaarmerkte diploma's en/of certificaten moeten tijdens een intakegesprek (uiteraard alleen in het geval een kandidaat wordt uitgenodigd) ter kennisgeving kunnen worden aangetoond. Kunnen kandidaten dit niet aantonen (op het moment dat hierom wordt gevraagd), dan is definitieve afwijzing het gevolg.

Geheimhoudingsverklaring
De kandidaat dient uiterlijk bij het bevestigen van het intakegesprek een ondertekende versie van de geheimhoudingsverklaring te kunnen overhandigen.

Screening
De definitieve gunning kan pas worden toegekend zodra de geselecteerde kandidaat de verklaring van geen bezwaar krijgt. De screening neemt enige tijd in beslag. U dient hier rekening mee te houden. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 01 december 2015 (of indien mogelijk zoveel eerder als de screening akkoord is) tot en met 30 april 2015 voor 36 uur per week. Het contract kan optioneel worden verlengd.

De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van het kandidaten onderzoek. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Geheimhoudingsverklaring
Met het selecteren van de geheimhoudingsverklaring verklaart u dat de kandidaat deze gelezen en ondertekend heeft en uiterlijk kan toezenden bij het bevestigen van het intakegesprek.

Inhoudelijke CV eisen
U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe.
U kunt gebruikmaken van de bijgevoegde template. Het CV is omgekeerd chronologisch en in het Nederlands gesteld. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden.

Vul het Template Referentie (kern)competenties in voor het aanleveren van minimaal één referentie (niet ouder dan 5 jaar), aan de hand van de weergegeven (kern)competenties in de aanvraag te weten:

  • Communicatief sterk,

  • Analytisch sterk,

  • Proactief (ophalen informatie)

  • Teamspeler

Verwijzing naar referenties die staan vermeld in het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en wensen ZAL leiden tot uitsluiting.

Sjabloon : Template Referentie (kern)competenties versie 1.4.doc

Minimaal 3 jaar relevante ervaring als Testanalist. Dit moet helder naar voren komen in het CV van de kandidaat.

Minimaal de afgeronde MBO / HAVO opleiding. U dient een kopie van het diploma toe te voegen aan de aanbieding.

Inhoudelijke CV wensen
35 %
Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Test Automatiseerder in de afgelopen 5 jaren.

Tussen de 1 en 2 jaar

21 punten

Meer dan 2 jaar

35 punten

Dit moet helder naar voren komen in het CV van de kandidaat.
20 %
Aantoonbare werkervaring met SCRUM. Dit moet helder naar voren komen in het CV van de kandidaat.
15 %
Aantoonbare opgedane ervaring met Fitnesse. Dit moet helder naar voren komen in het CV van de kandidaat.
15 %
Certificering op het gebied van testen in een Agile situatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de CAT-certificering. U dient een kopie van de behaalde certificering toe te voegen aan de bieding.
15 %
Een afgeronde HBO / WO opleiding. U dient een kopie van het behaalde diploma toe te voegen aan de bieding.

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor woensdag 30 september 17:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten