Online Product Manager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

oktober

Einddatum

31 maart 2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

29-09-2015 om 11:00 uur

Profiel opdracht

We vragen specifieke ondersteuning bij

  • Het voorbereiden en starten van een verbeter of vernieuwingslag voor producten die online doeltreffend kunnen worden aangeboden. Het gaat hier om het verbeteren van o.a. vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van informatie in het online kanaal.

  • Het uitwerken van een werkwijze om structureel de online dienstverlening te blijven verbeteren binnen zowel de afdeling Dienstverlening als in samenwerking met andere relevante afdelingen en producteigenaren.

  • De kandidaat persoon heeft de benodigde specifieke expertise (online strategie) om de inhoudelijke taken goed uit te voeren. Dus zowel UX expertise als meer strategische expertise.

  • Daarnaast vraagt deze rol dat de kandidaat goed weet hoe digitale dienstverlening tussen meerdere afdelingen tegelijkertijd moet worden georganiseerd.

Functie eisen

De kandidaat heeft een WO opleiding afgerond richting Bedrijfskunde, Marketing, Design of een andere relevante richting.

De kandidaat heeft minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van online dienstverlening, met specifieke ervaring op het gebied van UX Design en Online Product Strategie.

Kennis van de opzet en inrichting digitale dienstverlening binnen gemeentelijke organisaties

aantoonbare uitvoerige ervaring met Agile werkwijze (bv. Scrum) en gebruikersonderzoek

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten