Engineer WTB

Opdrachtgever
DCT
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
regio Tilburg
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
150137-25092015

Omschrijving

Engineer WTB

Functie omschrijving.
Wij zoeken per direct ondersteuning van een Engineer Werktuigbouwkunde bij een van onze klanten (branche rollend materieel).

In je rol adviseer en ondersteun je collega's en ben je verantwoordelijk voor het opstellen, toetsen en inhoudelijk vrijgeven van technische werkdocumenten op de afdeling engineering. Je begeleid de technische aspecten van productie en onderhoud aan componenten en adviseert op dat gebied.

Daarnaast zul je je bezighouden met het uitvoeren van technische ondersteuning en uitwerking van revisie en reparatiewerkzaamheden op werktuigbouwkundig gebied. Ook behoort het adviseren van het management ten aanzien van verbeteringen in kwaliteit van componenten en productie, alsmede productie middelen als testapparaten en proefstanden, tot je takenpakket.

Functie eisen.
Een afgeronde HBO (WTB) opleiding.
Aantoonbare kennis van productiemiddelen, productieprocessen en onderhoudssystematiek.
Aantoonbare ervaring met risicoanalyses (FMEA).
Je bent in staat om zowel mondeling als schriftelijk over technische onderwerpen te communiceren, ook in de Engelse en Duitse taal.

Het betreft een deta/vast constructie. Dit houdt in dat we van je verwachten dat je open staat voor een vast dienstverband, bij wederzijdse tevredenheid aan het einde van de project duur (ca. 5 maanden).

De werkzaamheden worden op locatie (regio Tilburg) uitgevoerd.

Passen de bovenstaande voorwaarden bij jou, reageer dan op deze advertentie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten