Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
31
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

7-10-2015

Einddatum

1-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-9-2015 om 17:00 uur

De gemeente Gouda is per 1 januari 2012 georganiseerd in drie directies: directie Ruimtelijke Ontwikkeling, directie Maatschappelijke Ontwikkeling en een directie Dienstverlening. De functie van handhaver is ondergebracht in de afdeling Werkportaal van de directie Maatschappelijke Ontwikkeling. De opdracht van deze afdeling is het beperken van de instroom door het aanbieden van werk in combinatie met hoogwaardige handhaving.
Binnen deze afdeling vinden de activiteiten plaats ten aanzien van inburgering, afhandeling van uitkeringsaanvragen, jongeren, handhaving en de bemiddeling van uitkeringsgerechtigden naar werk.
Binnen dit team is eveneens het Regionaal Instituut Sociale Recherche gepositioneerd. Het RISR houdt zich in het bijzonder bezig met het instellen van onderzoeken naar (en het voorkomen van) fraude, misbruik en/of oneigenlijk gebruik van uitkeringen ingevolge de door de gemeente uitgevoerde sociale zekerheidswetten en inkomensondersteunende regelingen. Het RISR verricht dergelijke onderzoeken voor de gemeenten Bergambacht, Nederlek, Ouderkerk, Schoonhoven, Vlist (K5), Waddinxveen, Boskoop en Gouda.

Functie-informatie

Verrichten van (thematische) onderzoeken ter voorkoming en bestrijding van fraude, misbruik en/of oneigenlijk gebruik van uitkeringen.
Registreren, verwerken en afhandelen van onderzoeken. Het onderzoek kan bestaan uit het verrichten van waarnemingen, observaties, eventueel buurtonderzoeken/horen van (anonieme) tipgevers/getuigen
Werkzaamheden in het kader toezichthouderschap.
Uitvoeren van fraudepreventiebeleid en het geven van advies en ondersteuning aan medewerkers bij het afleggen van huisbezoeken en bieden van andere vorm van ondersteuning die de fraudealertheid verhoogd bij medewerkers.
In staat zijn om confronterende gesprekken te voeren met cliƫnten.
Het kunnen opmaken van een proces-verbaal.
Deelnemen aan externe (netwerk)bijeenkomsten en het onderhouden van contacten met regiogemeente, justitie en andere (overheids)instanties inzake recherchewerkzaamheden

Functie eisen

Opleiding op hbo-niveau dan wel door een kennis en ervaring verkregen vergelijkbaar werk en denkniveau.
In het bezit van rijbewijs B en bereid zijn om eigen auto t.b.v. werkzaamheden ter beschikking te stellen (eis).
Kennis van wet en regelgeving op de voor de functie relevante terreinen (eis).
Planmatig kunnen werken.
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Zelfstandig, integer, stressbestendig, flexibiliteit/aanpassingsvermogen en bereid buiten de normale kantooruren werkzaamheden te verrichten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten