Projectleider Facilitaire Services Huisvesting (Schuifplannen)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

31-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

7-10-2015 om 17:00 uur

De reorganisatie heeft als gevolg voor de Nationale Politie een groot aantal schuifbewegingen van politie ambtenaren. Voor het faciliteren van deze schuifbewegingen is voor de Eenheid Den Haag een schuifplan opgesteld. In dit schuifplan staan de kaders t.a.v. de huisvesting beschreven.
U bent projectleider binnen het projectteam Facilitaire Services van de dienst FM om de delen van het schuifplan uit te voeren. U bent verantwoordelijk om verhuisbewegingen te organiseren en uit te voeren voor een aantal districten. Hier vallen ook het realiseren van kleinschalig verbouwingen en realiseren van ICT faciliteiten onder.

Verantwoordelijkheden

U maakt onderdeel uit van het projectteam. Als lid rapporteert u aan de projectgroep. Bij de oplevering van het project draagt u er zorg voor dat deze conform de gemaakte afspraken wordt overgedragen aan de beheersorganisatie. Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de afstemming met de gebruikers en de sturing op de realisatie van het PvA, de uitvoering en de ingebruikname van de nieuwe huisvesting.

Vakmatige taken

U stemt het te realiseren resultaat af met een vertegenwoordiging van stakeholders, waarbij u de gebruikersbelangen bewaakt, zonder daarbij de opdrachtgever uit het oog te verliezen.
U stuurt op het realiseren van het resultaat binnen de vastgestelde kaders.
U bent verantwoordelijk voor de afstemming van het te realiseren resultaat met de gebruikers-, inkoop, beheer- en bouworganisatie(s).
Op het gebied van de GOTIK-beheeraspecten wordt van u verwacht dat u tijdig knelpunten signaleert en actie onderneemt richting de verantwoordelijke partijen.
U hebt de dagelijkse aansturing van het project.
U stelt een Project Initiatie Document (verhuisplan) op.
Een goede kwaliteitsbewaking, planning en begroting als basis voor de beheersing van het project.
Participatie in een acceptatie van het project door alle van belang zijnde partijen.
Het regelmatig rapporteren aan de projectopdrachtgever over de voortgang, eventuele problemen en mogelijke oplossing.

Functie eisen

Een afgeronde erkende (3-of 4 jarige) hbo of wo-opleiding in de voor deze opdracht relevante richting van zoals Facilitair, technische richting is en wens.
1 jaar relevante werkervaring opgedaan als projectleider met het managen van huisvestingsprojecten in de afgelopen 5 jaar. Indien deze ervaring is opgedaan in een sterk bestuurlijke, politieke en dynamische omgeving is dit een pré.
Relevante werkervaring als projectleider met tactische kaders.
Ervaring als projectleider met het werken volgens de Prince2 methodiek of een vergelijkbare methodiek.

Competenties

Flexibel kunnen bewegen in een politiek-bestuurlijke omgeving
Probleemoplossend
Vaardigheden op het gebied van projectmanagement
Resultaat- en samenwerkingsgerichtheid
Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten