ICT-Architect

Opdrachtgever
Altran Netherlands
Geplaatst op
25-09-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
5
Bekeken
1103
Status
Gesloten
Referentie
250920151

Afrondingstoelichting

Dank voor uw reactie. We hebben inmiddels een kandidaat geselecteerd. We zijn hiermee aan vervolgtraject in gegaan. Deze kandidaat sloot net wat beter aan op het gevraagde en heeft in het verleden ook al eens een opdracht uitgevoerd bij de klant.

Met vriendelijke groet,

Nspyre Flex
flex@nspyre.nl


TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 242 opdrachten

Omschrijving

Als ICT-Architect acteer je op het snijvlak van de Business en ICT. Door de tijdige oplevering van een kwalitatief goede architectuur, lever je een belangrijke bijdrage aan de projecten die wij uitvoeren voor de verschillende bedrijfseenheden. Jij bent voor de business een betrouwbare partner ten aanzien van deze projecten.

Jouw werk bestaat uit het initiëren, ontwikkelen, ontwerpen en beheren van architectuurbeschrijvingen (Product-, proces-, informatie-, en ICT-Architectuur). Ook geef je ondersteuning bij het gebruik van architectuurbeschrijvingen. Het naleven van architectuurbeschrijvingen bij veranderingsprojecten behoort bij jouw takenpakket. Jij zorgt ervoor dat de veranderingen/verbeteringen in organisatieprocessen, informatievoorziening en ICT op een planmatige, beheerste en economisch verantwoorde wijze worden uitgevoerd.
Je vindt het leuk om kennis te maken met mensen en nieuwe processen binnen De klant. Je legt makkelijk contact met verschillende partijen. Met een frisse blik kijk je naar zowel de business, ICT als ook de werkwijze binnen je eigen afdeling. Je pakt onderwerpen makkelijk en snel op en daarbij is resultaat behalen een belangrijke drijfveer voor jou. Je voelt je thuis in het spanningsveld van ICT en de business.

Als een directe collega jou in steekwoorden zou moeten beschrijven dan zal dit zijn: krachtig, dynamisch, proactief, enthousiast, zichtbaar, initiatief, lef en denken in mogelijkheden.

 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau.

 • Je bent bekend met werken onder architectuur en gestructureerd ontwerpen. Je hebt ervaring met modellering en je bent in staat om globale en gedetailleerde architectuurmodellen en procesbeschrijvingen te doorgronden. Hierbij heb je ervaring met werken in projecten.

 • Kennis van de RCDA is niet noodzakelijk maar wel een pré.

 • Je bent analytisch sterk en in staat om abstract te denken.

 • Je bent communicatief zeer sterk en bent in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je bent transparant in de prioriteiten die je stelt. Daarbij ben je in staat om snel een eigen visie te ontwikkelen en durf je deze ook uit te dragen binnen de organisatie.

 • Je staat stevig in je schoenen en bent politiek en organisatiesensitief. Je kunt verbinding maken met mensen en bent tevens in staat om diverse belangen te managen.

Knockout, kandidaat die direct beschikbaar te zijn.

Locatie

Utrecht

Start

zsm

Duur

6 maanden

Interesse? Graag ontvangen we uw CV, motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  28-09-2015 13:48
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-09-2015 16:09
  Plaats
  Zwanenburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-09-2015 14:19
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-10-2015 17:06
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-10-2015 13:17
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten